Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sieeeeeeeeeeeeeeee

Przyznać sie mamie że dostałam mandat za picie w miejscu publicznym??

Polecane posty

mam 17 lat więc powinnam ale boje sie :-o czy jak sama go spłace to rodzice sie nie dowiedzą?? chyba nie ma powiadamiania rodziców??

jakies powiadomienie pocztą np??

Gość I giggle
Powiedz Bądź dobra córka

Gość lgjyhfjygj
Jakiś czas temu było tak, że jak osoba niepełnoletnia była złapana na piciu alkoholu to sprawa była kierowana do sądu rodzinnego. A wcześniej do domu przychodzi policja i spisuje zeznania opisujące sytuację (w tym gdzie kupiono alkohol) w obecności rodziców.

Gość googlemania
ja nie dostałam powiadomienia pocztą do domu nic sie nie wydało (2 razy) zawsze mozesz zrzucic ze koleżanka pila ty jej trzymałas chwiel puszke i tak cie spisali nie chciałyscie sie wykłucać z policją ona zapłaciła a ty dostałas mandat - czyli nci wielkiego tak naprawde

Gość sylwiatko21
nie nic nie przyjdzie do domu jezeli masz ten kwitek i splacisz w ciagu tyg jezeli nie to kara w postaci pisma do domu przyjdzie. Wiem cos na ten temat heh tez kiedys jak bylam niepelnoletnia dostalam ale wtedy nie zaplacilam a mataka takie dymy mi zrobila ze szok ze wczesniej nie powiedzialam bo przez mies wyszlo duuuzo wiecej do zaplacenia.