Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ujawniacz Prawdy

Rozkochanie i odrzucenie to okrutna broń kobiet

Polecane posty

Gość Ujawniacz Prawdy

Powinny za to iść do więzienia na co najmniej 3-4lata

Gość Pat Mum
zaliczenie fizyczne i olanie emocjonalne jest za to tym co tygryskom uchodzi na sucho, tak?

Gość Hehe :)))
Pewnie Cię jakaś rozkochała i rzuciła :D

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Pat Mum: prawda jest taka,że facet facetowi może dać co najwyżej w mordę; rany zadawane przez kobietę (psychiczne) są dla faceta znacznie boleśniejsze i goją się o niebo dłużej (o ile w ogóle). Jeśli ktoś nie ma uczuć zredukowanych do wymiarów pantofelka,to może dostać naprawdę niezłego kopa!W pewnym sensie te wzmiankowane przez Ciebie "tygryski" mają lepiej...

Gość za- światy
tygryski są płci meskiej to raz, bo inaczej pisałabym o tygrysicach dwa: twoim zdaniem panowie nie zostawiaja ran psychicznych?

Gość mnie taki jeden
rozkochał ,rozochocił w sobie ,rozentuzjazmował :) a potem odganiał jak Azora od wielkiej kości stop-nie ,stop-nie ,odrywał na siłę

Gość jckvkjv
Autor to pizda

Gość Ja tam do żadnej kobiety
nie podchodzę z uczuciami bo wiem że nie warto, zresztą jak bym był zakochany to bym jej na wszystko pozwalał a to by większość kobiet wykożystała, moja technika to zero kwiatków, ciepłych słów, kupywania drogich prezentów bo to bez sensu... jestem władczy i zaborczy. A miłość no cóż jest mi do życia nie potrzebna :), liczy się sex i dobra zabawa i każdemu radzę tak podchodzić do życia, bo życie to nie bajka czy telenowela.