Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozak27

co byście zrobiły z takim mężem?

Polecane posty

Gość kozak27

Napisałam już na ogólnym ale w sumie tu więcej jest kobiet więc może doradzicie.Od razu mówie,że to żadne prowo czy ściema. Słuchajcie,mój mąż jest ogólnie super.Niestety strasznie sra,tzn.pierdzi jak najęty,ja mam już tego dość!codziennie ma jakieś wymówki,a to zjadł jabłka,a to kapuste,a to gołabki!no ileż można!w domu śmiedzi strasznie,nie da się wytrzymać a on tak codziennie!kupił sobie wczoraj 5 kg kapusty kiszonej i mi się chwali nią a ja już jestem przerażona!moje groźby i krzyki powodują,że on mówi"to po co za mną idziesz,śledzisz mnie i zesrac się nie można"a ja idę normalnie po coś do pokoju czy gdzie indziej!on nie jest jakimś tłustym zaniedbanym leniem,to wysportowany,super zadbany facet ale strasznie sra!!!!!co ja mam zrobić z nim?

Gość tez przyszla
wyślij do gastrologa bo to nie jest całkiem normalne

Gość justek76
ale masz problem daj spokój pogoń do lekarza albo w ogóle pogon...

Gość kozak27
do lekarza???naprawdę myślicie,ze to problem zdrowotny czy czasem on przypadkiem po prostu lubi pierdzieć i dlatego to robi...ja przeczuwałam to drugie i pytam jak go takiego chamstwa oduczyć???

Gość Polaaaaaaa
kup mu tabletki na te problemy inie zkaladaj takich samych tematow bo na tamtym ludzie juz ci odpowiedzieli

Gość tak tak kazdy od tak lubi
sobie pierdziec ;/ sorry ale nie mozna pierdziec na zawolanie ;/ sama mecze sie ze smierdzacymi gazami i gastrolodzy juz od 3 miesiecy mi nie potrafia pomoc!!! odzywiam sie prawidlowo, nie pije gazowanego, a piedze jak najeta! niech maz kupi w aptece DEGASIN (najsilniejszy bez recepty lek na wzdecia), jesli po tym mu nie przejdzie to do gastrologa ... chociaz jak widac te matoly w moim przypadku nie potrafia mi pomoc :(

Gość to jest choroba, niech
mąż pójdzie do lekarza

Gość radzę
Zmień mu dietę , kup ziołowe preparaty na wzdęcia . Jest dobra książka (dr Górnickiej np.) o żywieniu . Poza tym w każdym pomieszczeniu włącz odświeżacz.Do potraw trzeba dodawać sporo ziół, do kapusty np.kminek mielony i majeranek.

Gość justek76
przede wszystkim dieta espumisan i lekarz a poza tym wielu chłopów lubi pierdzieć a jak idziesz za nim do kibla i mu medzisz że znowu bedzie srał to dopiero sie facet rozchoruje

wyslij go do lekarza i tyle. Kazdy ma inaczej, jeden bardzo beka, odbija sie po jedzeniu a inny ma gazy .

Gość kozak27
ja mu nie marudze gdy robi kupe,a niech robi,od tego jest kibel i łazienka ale mówie o pierdzeniu w pokojach,wszedzie!rano jak się wchodzi po nim do pokoju po nocy to szook jak wali!dodam,ze z tego powodu już długo śpi osobno!z seksem ok,bo tylko śpimy osobno ale od dziś się biorę za niego za te walenie.

Gość tez bym radzila wizyte u gastr
Tez bym radzila wizyte u gastrologa. Wiadomo, ze sa potrawy mniej lub bardziej nadymajace i po jednych sie pierdzi bardziej a po drugich mniej, ale baaardzooo smiedziec tez nie powinno. Wiadmo jak zje groch z kapusta i przepije zsiadlym mlekiem, to zapach moze wyjsc nie za fajny. ale od samej kapusty kiszonej zapach nie powinien byc az tak odrzucajacy, zeby spac osobno. i jeszcze jedno: super smierdzace kupy tez sa oznaka problemow gastrycznych. wiem, wiem, kupa ma smierdziec OK ale nie (za przeproszeniem) walic, ze sie nie da wejsc do lazienki.

Gość a jak to się ma do ciąży
i macierzyństwa?

Gość tez bym radzila wizyte u gastr
nijak :-) Dziewczyna zadala pytanie tutaj, bo tutaj wiecej pan- zreszta napisala na poczatku :-)

Gość Luljkana
Przede wszystkim zbyt intensywny zapach gazów świadczy o nieprawidłowościach i mąż powinein udac się do lekarza, chyba,że chce za kilka l;at mieć raka zołądka. Powinien przestrzegać diety.