Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marylka89

czy to nerwica????pomocy !?!?

Polecane posty

Gość marylka89

od ponad roku mam dziwne dolegliwosci m.in :zaburzenia wzrokukołatanie i pieczenie serca,bóle głowy i zawroty,bóle kregosłupa,dretwienie rak, ,,mrowienia:twarzy ,nóg....zapominam sie ....ciagle boje sie ze umieram...pomocy...ale teraz trwa juz bez przerwy 3 miesiące

Gość o ranny
ja mam dokladnie takie same objawy ,jestem przebadana wzdluz i wszerz i to podobno na tle nerwowym. Mam tez niedoczynnosc tarczycy ktora lecze od roku i to tez ma wplyw na moje samopoczucie. Przebadaj sobie tez tarczyce

Gość o ranny
acha i jeszcze kregoslup,dretwienia i inne atrakcje tez moga byc od kregoslupa,ja wlasnie zamierzam sobie zrobic przeswietlenie i rezonans odcinka piersiowego i szyjnego w przyszlym tygodniu wiec zobaczymy:)

Gość marylka89
ja tez miałam podwyzszone TSH w tamtym roku zaczełam sie leczyc u endokrynologa tarczyca szybko sie poddała spadła do minimum,lekarz powiedział ze nie powinno byc ,,takich"dolegliwosci nie wiem co amm robic do jakiego lekarza sie zgłosic ??moze do psychiatry???hmm...a Ty BIERZESZ JAKIES LEKI ????

Gość marylka89
.... JA TEZ MIAŁAM PRZESWIETLENIE ODCINKA SZYJNEGO--NEUROLOG STWIERDZIŁA ZE JEST NIE PRAWIDŁOWO ,,WYGIETY"NIE DALA ZADNYCH LEKOW GDZIE TEZ NIE POTWIERDZIŁA ZE TE OBJAWY TO OD TEGO...A JA SIE TAK MECZE...MARTWIE ZE JESTEM NA COS POWAZNEGO CHORA...;(

Gość o ranny
wiesz przede wszystkim zrob sobie tomografie glowy i kregoslupa,wyklucz inne choroby. Ja zadnych lekow nie biore tylko na tarczyce i musze brac beta blokery na te kolatania serca. Zobacze co wyjdzie na przeswietleniu kregoslupa,nie zamierzam brac zadnych psychotropow ani uspokajaczy musze sama sobie z tym poradzic

Gość marika1999
MOJA PIERWSZA WIADOMOSC Z TEGO CO WIDZE ZOSTAŁA ,,URWANA"-UMIESCIŁAM TAM ZE MIAŁAM TK,ECHO,EKG,DNO OKA,PRZESWIETLENIE ODCINKA SZYJNEGO,SPIROMETRIE,USG JAMY BRZUSZNEJ ITD....Z TYCH BADAN NIC NIE WYSZŁO POZA TSH KTORE MAM PODLECZONA-A OBJAWY DALEJ NIE DAJA O SOBIE ZAPOMNIEC.....MIMO WSZYSTKO DZIEKI ZE SIE ODEZWAŁAS.....

Gość marika1999
P.S.TO JA MARYLA Z TEGO NICKU BO TAMTEN NIE CHCE MI COS WEJSC :)

Gość o ranny
a tsh jakie mialas ?wiesz ja leki na tarczyce musze juz brac do konca zycia,to ze podleczylas to nie znaczy ze jest dobrze.mi tsh skacze jak szalone. A jak bralas leki to czulas sie lepiej?

Gość marika1999
NA POCZATKU MIAŁAM 7,650 W CIAGU ROKU ZESZŁA NA 1,38 LEKI TEZ BIORE DALEJ...BIORAC euthyrox NIE CZUŁAM SIE LEPIEJ BYŁO TO SAMO...;(