Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszek.......

bardzo ciepła kurtka

Polecane posty

Gość orzeszek.......

szukam zwyklej kurtki, NIE puchowej, NIE sportowej, która byłaby naprawdę ciepła. taka na codzień pasująca do większości rzeczy da się taką kupić za rozsądną cenę?

Gość orzeszek............
ktoś poleci coś? wczoraj przymierzałam w Cubusie, ale nawet XS była za wielka dziwne, bo normalnie nosze S

Ja jednak poleciłabym kurtkę narciarską :) czasem są takie, które nie wyglądają na sportowe, tylko na eleganckie kurtki, ale z materiałów takich jak sportowe :) na Twoim miejscu poprzeglądałabym oferty kurtek na narty, tyle że koszt takiej ciepłej, ładnej i wygodnej na pewno nie będzie niższy niż 1500

Gość orzeszek..........
nie no taka za 1500 to odpada :/ szukam czegoś bliżej 200... Mam kurtę za 450 z Zary (puchową) i wszystkie ciemne ciuchy wyglądają strasznie po jej zdjęciu :( - wszędzie mam białe kłaczki

z takimi bardzo ciepłymi kurtkami jest teraz w sieciówkach problem... lepiej zainwestować w coś ładnego, a taniego, a pod spód zakładać jakiś bardzo ciepły ciuch. dobrze sprawdza się owcza wełna. woolpower ma wszystko, od bluzeczek po skarpetki z takiej wełenki, na zimę idealne rozwiązanie.

Gość orzeszek.............
miodowocynamonowo - dzieki za odpowiedz własnie teraz tak robie tj. ubieraam sie na cebulke ale chcialabym miec jedna, porzadna, ciepla kurtke teraz w sieciowkach takie szmatki, ze szok - dobrze sie w tym wyglada, ale marznie :( mam jedna kurtke z Bershi, z kolacji zimowej, cienka jak wiosenna :/ z ta roznica ze na klatce piersiowej i plecach jest futerko od srodka. rece i ponizej pepka sam material bez ocieplacza :/

o matko spojrzalam na te rzeczy woolpower..... bluza za ponad 600zl......

Gość adidada
ja kubuje np w armanim albo versace. sa mega ladne mega wygodne i przede wszystkim cieple a wygladaja na takie cieniutkie.. nie wiem co one w sobie maja ze sa takie strasznie cepluchne.

Gość adidada
ja bym Ci radzila znalezc na allegro jakas kurtke czy plaszczek( nie wiem co tam wolisz) używaną zadbaną z dobrej firmy to jedyne sensowne wyjscie bo nie kupisz dobrej kurtki za grosze:(

Gość popieram adidade
ma racje lepiej kup zadbana używkę ja tez kupuje armaniego i takich podobnych ale od jedej osoby dziewczyna ma wszystko a ja kupuje za bezcen

Gość aneczkal....
A ja polecam sklep Carry. W zeszłym sezonie kupiłam tam fantastyczny płaszcz, cienki, a tak cieply, ze nawet w mrozy było mi gorąco :) Nie wiem co on tam ma w srodku, ale sprawdza sie super. I co najwazniejsze kupiłam go za 169 przeceniony z 499 :D

Gość cukier jest w Niemczech
kupilam w outlecie w Bytomiu na Dwrocowej plaszczyk przeceniony ze 189 na 49,90 to sie nazywa oszczednosc :)

aneczkal.... a nie wiesz kiedy zaczynaja sie takie przeceny w carry?

Gość aneczkal....
Kurcze, nie pamietam kiedy kupowałam, ale wiem że jeszcze bardzo duzo zimy w nim przechodziłam..Wejdz sobie na ich strone i poprzeglądaj, w sumie to i teraz widze, ze cos jejst poprzeceniane....