Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcia93

Pomóźcie proszę :(

Polecane posty

Gość olcia93

Cześć. Mam 19lat i jestem dziewicą... Miałam kilku partnerów ale z żadnym nie straciłam dziewictwa. Z jednym bardzo chciałam ale za każdym razem gdy próbowaliśmy penis nie chciał wejść do pochwy i stwerdziliśmy że poczekamy, uprawialiśmy seks oralny a nawet analny i było super tylko z włożeniem penisa był problem. Jednak los potoczył się inaczej i mój partner zmarł :( Po tym nie chciałam nikogo na stałe i zaczęłam umawiać się z kolegą ale tylko na seks, bo obydwoje nie chcieliśmy nic więcej tylko seks... No i mam ten sam problem. Jestem pewna że tego chce i jestem na to gotowa. Jest cudownnie pieszczoty, oral,anal i te sprawy. Ale jak przychodzi do włożenia penisa do pochwy to czar pryska... On nie może wejść do pochwy, nie wiem czy mam aż tak ciasną pochwę? czy z moją błoną jest coś nie tak? Bo nie rozumiem :( bardzo tego chce juz probowalismy wiele razy i nic z tego...Palce wchodza a penis nie. Na dodatek jak tylko probuje go włożyć to strasznie boli, ten bol jest nie do zniesienia... :( Dlatego pare razy tez wycofalismy sie z mojej przyczyny bo nie mogłam wytrzymac...Nie wiem co ma teraz zrobic? :( Co mi polecicie? Czy was tez tak bolalo? w jakim wieku to zrobilyscie? Prosze o powazne odpowiedzi, bo nie wiem czy ze mna jest cos nie tak czy co... :( Błagam pomóżcie... Boję się że wkońcu on straci cierpliwość do mnie i znajdzie sobie kogoś innego. Czekam na odpowiedzi z waszej strony. Napiszcie cos o swoim pierwszym razie..Moze jakies rady zeby tak nie bolalo..

Gość pola01
umawiasz sie z nim tylko dla sexu? nie chce cie oceniac ale ja bym tak nie potrwfiła... na pierwszy raz wyprubujcie pozycje z podniesionymi kolanami i poduszka pod pupe. slyszalam ze tak blona dziewicza jest naciagnieta i latwiej ja przebic. moze wyprubuj tez lubrykantu? nie zrazaj sie i proboj. jesli nic ci nie pomoze wybiez sie do ginekologa. kobiety maja rózne kształty i grubości błony dziewiczej. czasami nawet lekarz musi przebic błone dziewiczą... nie wiet tylko w jakich przypadkach zgadza sie to zrobic lub jest to zalecane...