Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mika7777

pomoc

Polecane posty

Witam mam pytanie o porade moze ktos bedzie wiedział co zrobić w takiej sytuacji. Mianowicie jestem z facetem od 3,5 roku za 2 lata planujemy ślub zeby być razem wprowadziłam się do niego przy czym mieszka tu tez jego ojciec ma osobny pokoj a my dwa mniejsze i tu zaczyna sie problem ojciec od mojego faceta jest alkoholikem codziennie praktycznie nas dreczy psychicznie bo sprowadził sobie babe ktora praktycznie dziennie tam jest dodam ze baba jest patologiczna ma 6 dzieci i tez ciagle chleje oststnio juz z moim facetem nie wytrzymaliśmy i o 2 godzinie gdzie w pokoju obok odbywała sie imprezka przegoniliśmy towarzystwo i zaczela sie kłótnia zaczela mnie wyzywać zmyślać rzeczy przekrecac ta kobieta dodatkowo buntuje ojca od mojego faceta przeciwko synom. Nie wiem co zrobic bo moj facet chce zdawać do policji i jak bedzie wzywał do domu moze zniszczyc sobie kariere. :( Dodam ze matke mial bardzo sympatyczna zmarła na raka zycie nie sprawiedliwe umieraja te osoby których potrzebujemy :( poradzcie prosze co robic z tego wszystkiego jestesmy nerwowi, aha wynajem nie wchodzi w gre bo nas jeszcze nie stac a po za tym do mieszkania ojciec wprowadzi cala jej rodzine wiec jestesmy uwiazani narazie po slubie planujemy mieszkac u moich rodzicow w domku ale jak przetrwac do tego czasu pomóżcie:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować