Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cjcmkajcflk

Nie wiem co myslec. Moj facet i jego kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość cjcmkajcflk

Moj facet pracuje w sadzie. W sezonie zjezdza tam sie duzo ludzi z roznych miejscowosci. Taka jedna laska z tych sezonowych zaprosila go do znajomych na fejsie i czasem mu tam dodala jakis komentarz, jakas banalna wiadomosc tez napisala. Niedawno skonczyl sie sezon i zostali sami stali pracownicy, czyli on m.in. Ostatnio jak przegladalam historie w kompie to widzialam , ze oprocz samych kolegow to ona do niego pisze. Zaciekawilo mnie to, tym bardziej ze moj jest dosc przystojny i nieraz jakas malolata z sezonowych na niego leciala. Tyle ze on nie potrafi czarowac, nie jest takim bajerantem i jak na swoj wyglad jest tez raczej wierny. Raz zapomnial sie wylogowac wiec chcialam sprawdzic o czym pisze ale te wiadomosci byly skasowane! Kiedy go o to zapytalam, stwierdzil ze pewnie gdzies sie "zawieruszyly". Dzisiaj zas wlazlam na historie i oni znowu pisali. Nie wytrzymalam i wlamalam sie na jego meila. A tam znalazlam tylko wiadomosc z fejsa przed dwoch dni gdzie ona pisze "nawet sie nie pozegnales, smutno mi. Normalnie sie we mnie zagotowalo, wlamalam sie na jego fejsa a tam wszystko skasowane! Zazdwonilam do niego (jest w pracy) Najpierw sciemnil ze nawet jej na to nie odpisal, a przeciesz czatowali wczoraj! Potem sciemnial, ze on wszystkie wiadomosci kasuje a ja mowie ze jestem na jego fejsie i widze ze tylko te sa skasowane, wszystkie inne sa. Jestem zalamana, nie wiem co o tym sadzic. Napewno cos musialo byc na rzeczy tylko nie wiem co i on mi raczej nie powie :-(

Gość wróżdżka
Wedlug mnie, to wyglada, to tak.. Ona na niego leci, mimo iz on nie daje jej do tego powodow, ale jak to takie laseczki...mysla ze sa elita.. W kazdym razie, ona do niego pisze, ale on by niewdawac sie w to nic jej nie odpisuje, a aby Ciebie nie martwic, to te wiadomosci kasuje.. Przeczekaj ten etap. Wiadomo ze tu zaraz pojawi sie masa komentarzy ze to zdrajca, ze Cie oszukuje a Ty jestes zwykla naiwniara.. Ale popatrz na to inaczej. On jest z Toba, nie kreca go inne laski, a jak juz sie jakas pojawia, to je po prostu zbywa. On tak jak Ty i my wszyscy jestesmy TYLKO LUDZMI, mamy prawo do bledow, ale wlasnie dzieki nim potrafimy zrozumiec ten blad i go naprawic. Nie poglebiaj sie w to bo szkoda zwiazku na jakas panienke. Z tego co opisalas to masz wiernego faceta, pamietaj ze moglas trafic na drania..

"aby Ciebie nie martwic, to te wiadomosci kasuje.. " A ona ciągle pisze i pisze, a on wcaale nie odpisuje, zła kobieta. Eeee klapki na oczach można nosić, może i nic złego nie robi- ale ja bym zwyczajnie spytała, czemu kłamie, że się nie kontaktują skoro masz dowody, że siedzą na czacie. Jak ktoś nie ma nic do ukrycia to nie wymyśla bajek.

Gość cjcmkajcflk
ale wlasnie o to chodzi, ze jednak jej cos odpisywal bo widzialam to w historii! Wczoraj ze soba pisali na czacie na fejsie, nie jestem w stanie tego odtworzyc bo na meila przychodza tylko te widamosci z fejsa gdy nie jestes on. On wszystko skasowal, i jeszcze klamal ze niby jej nic nie odpisywal a przeciesz mam to czarno na bialym ze z nia pisal! Wlasnie te klamstwa mnie dobijaja, gdyby ona na niego leciala i on by mi o tym powiedzial, pokazal te wiadomosci to bym nie miala do niego pretensji, ba bylabym nawet dumna ze mam takiego stanowczego i wiernego faceta, ale takie kretactwo? Co to ma byc?!

Gość derpina
Być może jest tak, że ona z nim flirtuje, on z nią gada bo gada. Ja też na fb gadam z kims kto do mnie napisze, niekoniecznie z chęcią ale z czystej grzeczności, tak? A kasuje, żeby nie robić Ci przykrości, proste. Z drugiej strony jestem przeciwna przekazywaniu sobie haseł do swoich kont, no kurde, jakaś prywatnośc musi być!

Gość anullav
Nakrecasz sie, jestem tego samego zdania co wrozdzka i derpina. Robie podobnie i raczej wole nic nie mowic facetowi, by nie czul sie zazdrosny.

Gość cjcmkajcflk
on mi nie przekazal, sama sie wlamalam :-P Ja nie chce byc traktowana jak frajerka i tyle. A moze z nia flirtowal, kto wie? Faceci zawsze wciskaja taki kit, ze to baba sie narzuca ble ble. Ok, moze sa pojedyncze takie wariatki, ale mysle ze wiekszosc takich bab musi miec jakas zachete. Tym bardziej ze ona widzi na fejsie ze on ze mna jest, i w pracy tez powszechnie wiadomo ze ma dziewczyne z ktora mieszka!

Gość wróżdżka
Polly wlasnie oto chodzi ze nic jej nie mowi i ukrywa by ja niepotrzebnie nieniepokoic.. Czytanie ze zrozumieniem bywa trudne, ale jesli nie rozumiesz, po prostu zapytaj co mialam na mysli.

Gość wróżdżka
Autorko a Ty co bys zrobila? Chwalila sie na prawo i lewo ze piszesz z jakims fagasem bo na ciebie leci? Przeciez to prowadzi wlasnie do tego ze pary sie kloca bo mimo ze wiedza o jakies 3os. To w srodku szlag ich trafia

Gość Fantaziajajia
FANTAZJUJESZ KOBIETO! Chora zazdrosc ci sie roii w glowwie..

Gość cypcy-rypcy
Napisz do tej laski i ja zkurwij! Niech sie odpierdoli od czyjegos faceta!

Gość cjcmkajcflk
a wlasnie ze pewien przystojny kolega z mojej pracy tez sie do mnie przystawial, tyle za ja nigdy, zadnym slowem, zadym gestem na to nie poszlam, jak grochem o sciane to bylo. Dlatego nigdy do takiej sytuacji nie doszlo, ze on do mnie pisal czy cos takiego. A nawet jesli by tak bylo to bym go od razu pogonila, a nie pisala nawet z grzecznosci. Do cholery ja mam faceta z ktorym zyje, nie bede go upokarzac piszac z kims kto sie ewidentnie do mnie podawala. I tego samego oczekuje od niego. Brak lojalnosci nie zaczyna sie dopiero, kiedy ktos cos fizycznie zrobi z kims innym, takie moje zdanie przynajmniej. I do tego te konspiracje, klamstwa.

Gość derpina
Ale musisz pamiętać, że facet zawsze będzie facetem. Pochlebia mu zainteresowanie innych, zwłaszcza jak jest to ładna i inteligentna kobieta. I może poprostu ją polubił a nie wiadomo jaką akcję byś odwaliła jakby Ci to powiedział.

Gość cjcmkajcflk
w kazdym razie zmienilam mu haslo i teraz tylko ja mam dostep do jego fejsa. Bede spokojnie czekac czy ona znow napisze :-P

a ja bym do niej napisala..-----.droga ..jakas tam....z uwagi na to iz jestes smutna z powodu tego iz nie pozegnalas sie z moim narzeczonym badz pewna ze ja go o tym poinformuje i razem naprawimy to fo pa mam nadzieje ze dojdzie do ciebie fakt iz moj narzeczony jest zajety i w zaden sposob nie jest toba zainteresowany .w razie jakichkolwiek watpliwosci prosze o kontakt ze mna--i tu twoj numer..i radze przerzucic swoje uczucia na innego jelenia..z powazaniem -np narzeczona jacka -katarzyna

Gość cjcmkajcflk
hehe dobre :-D

Gość jest i ona
Hmm.. wiesz jakby nic do niej nir mial to by nie odpisywal.. a pise z nia a do tego potem usuwa to dziwne, widocznie gadaja o czyms innym niz o pracy :/ wspolczuje ci bo takich szmat coraz wiecej ktore wpierdzielaja sie w zwiazki ale moze u ciebie sie uspokoi jakos...

Gość cjcmkajcflk
otoz tak jak piszesz

Gość jest i ona
Hehe dobrze napisala miauczydelko sjorzystsj z tej opcji :) ja bym nie darowala....

Gość smutny marek
Rucha ją jak nic. Każdy prawdziwy facet ma jakąś kurwę na boku.

Gość kolezanka twojego faceta
hej przez przypadek to przeczytalalm po pierwsze nie zycze sobiue zebys o mnie pisala a po drugie nie czytaj naszych prywatnych wiadomosci

Gość wróżdżka
Dziecinnie sie zachowujesz. Zrozumiala bym gdyby to BYŁ powod, ale to co Ty robisz, to przekracza granice. Jak tak mozna beszczelnie WKRADAĆ sie do czyjegos konta i zmieniac mu haslo? Kochana on nie jest rzecza. Porozmawiaj z nim, bo jak tak bedzie, to on sie od Ciebie odwroci, bo po co mu taka zazdrosnica. Poza zdrowa zazdroscia, niestety jest jeszcze ta chora, ktora zamiast pomagac, tylko niszczy.

Gość derpina
No kurde! Facet ma się legitymować ze wszystkiego, a wy? Też lubicie taką kontrolę? z nikim nie moze rozmawiać, nikogo lubic? o wszystkim musicie wiedziec??? Wy też z nikim nie rozmawiacie, a jak juz to przedstawiacie relacje z kazdej rozmowy?? z wszystkiego sie tłumaczycie??? Ja piernicze.

Gość wróżdżka
Bezczelnie

Gość jest i ona
Pfff smutny marek chyba ciebie ruchaja na boku nie kazdy jest takim szmatlawcem jak ty

Gość cjcmkajcflk
widac musze bo ma co ukrywac. On zaraz bedzie i porozmawiamy. To nie sa niewinne rozmowy z jakas tam kolezanka, cos musialo byc na rzeczy skoro klamie i kasuje.

Gość wróżdżka
Wiec zamiast bawic sie w detektywa, po prostu z nim pogadaj. Jesli bedzie krecil, to to wyczujesz. Niech Ci powie czego klamal, ze kasowal i po problemie.

Niemądra z Ciebie dziewczyna. Trzeba działać w ukryciu, jak prawdziwy szpieg. Po co przyznawałaś mu się, że masz hasło do jego fb albo poczty? Teraz nie poznasz żadnych dowodów i bardzo ciężko będzie Ci wykryć ewentualny romans, bo facet nie jest głupi i wszystko przed Tobą ukryje.