Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cjcmkajcflk

Nie wiem co myslec. Moj facet i jego kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość Milenka1990615678
Słuchaj jest coś takiego jak wiadomości zarchiwizowane, jak wejdziesz w wiadomości, to kliknij "więcej" i zarchiwizowane, dopiero z tego folderu można skasować wiadomości, być może tam są.

Gość cjcmkajcflk
no sorry ale jakby jakis natret sie do mnie podwalal, pisal wiadomosci to napewno bym mojemu o tym powiedziala i wszystko pokazala, wlasnie po to zeby nie bylo zadnych watpliwosci, ze z mojej strony nie bylo zadnego zainteresowania i podtekstow!

ja mysle ze sie nie przyzna..bo jak wiadomosci skasowane to ich nie ma ..nie ma dowodu...malo jest takich ktorzy maja cywilna odwage sie przyznac ...ja bym go miala dalej na oku...a w domu...dobre jedzonko..usmiech na twarzy i bogini w sypialni..niech sobie uswiadomi co moze stracic

Gość cjcmkajcflk
juz patrzylam, nie ma w zarchiwizowanych. Jestem dosc lotna na kompie ale skasowanych nie potrafie odtworzyc, szlag! Wiem ze to nie bylo madre ale jestem dosc wybochowa, nie potrafie cos takiego dusic w sobie.

Gość wróżdżka
Kazdy facet raz. MUSI zdradzic. Uciekam na zywo rozmawiac o takich problemach.niestety.. A Tobie autorko zycze pozytywnego nastawienia i szczerej rozmowy. Twoje prawo, wypytac o wszystko. Trzymam kciuki, ze wszystko sie wyjasni. Pozdrawiam A. Kurzępa

Gość Milenka1990615678
Skoro stamtąd skasowane, to już po ptokach :( inaczej się niestety nie da odtworzyć. Mój też tak kłamał i ukrywał, też sama wywęszyłam wszystko... Kobiecej intuicji nie da się oszukać.

Gość jest i ona
Dzis bedziesz z nim rozmawiac?

Gość napisz jej nastepujaco
zacytuj jej haslo: bylo mi smutno .. Smutno to ci bedzie jak ja cie dostane w swopje rece

Gość jest i ona
Kazdy facet raz musi zdradzic - ja pierdole co za tekst to ty szmato tez zdradzasz? Vo ma sie we lbie z takim mysleniem?? Chyba tylko powietrze..

Gość cjcmkajcflk
on oczywiscie robi ze mnie wariatke...

Gość cjcmkajcflk
a wiec w skrocie: on powiedzial, ze jestem zazdrosna o kogos, kto jest o glowe ode mnie nizszy i w dodatku gruby. Szczerze to widzialam jej zdjecie i nie wydaje sie gruba, a nawet taka calkiem calkiem. Nie potrafil wyjasnic racjonalnie, dlaczego skasowal ta rozmowe. Bylo duzo krzyku i lez, oboje plakalismy bo juz byla nawet mowa o rozstaniu bo mu nie ufam. Faktycznie niedawno temu byl podobny problem z jego byla, podobne niedomowienia idt. Nie wiem co o tym wszystkim sadzic, bardzo go kocham i nie chce go stracic. Nie sadze tez aby mnie zdradzal, chodzi mi bardziej o taki brak lojalnosci gdy jakas laska sie do niego przystawia.

Gość cjcmkajcflk
aha i jeszcze powiedzial ze ta wczorajsza ich rozmowa to byla o pracy ktora ona ma mu zalatwic w Niemczech. Juz bym go puscila z nia, kiedy wyglada na to ze ona chce sie kolo niego zakrecic.

Gość gybhubhu
na 100% strzelil jej z palca.

Gość cjcmkajcflk
dodam ze mamy po 15 lat, to chyba wszystko wyjasnia Z/w ide zrobic kupe....

Gość Czego przezywasz
Pogadaj z nim na poczatek.

Gość cjcmkajcflk
mozecie myslec ze to glupie, dziecinne. Szczerze mowiac wali mnie to, nie chce by moj facet wdawal sie w jakies dziwne gierki z laskami, ktore probuja do niego podbic i tyle.

Gość za 12 min
a mnie ciekawi ja wy sie "wlamujecie" na poczty swoich facetow? juz ktorys z kolei topik, ze dziewczyna wlamuje sie na poczte nigdy nie przyszlo mido glowy,zeby sprawdzac swojego faceta i zastanawia mnie jak wy zdobywacie te "hackerskie"umiejetnosci :classic_cool: no bo wlamaniem chyba nie mozna nazwac wejscia na poczte jezeli haslo jest w pamieci komputera?

Gość cjcmkajcflk
nie;-) troche sie na tym znam ale nie upublicznie tego bo to chyba karalne moze byc :-P

Gość za 12 min
nie musisz pisac ;) mam nadzieje, ze nigdy nie bede musiala sie znizac do tego poziomu by wlamywac sie facetowi na mial i fb:D

Gość zagdzgadodala
nie jest karalne, dawaj, podziel sie

Gość cjcmkajcflk
a powinnas, nawet nie wiesz jacy faceci potrafia byc falszywi w tych sprawach. Poznalam juz tylu lewych facetow (nie jako partnerka) ze mnie jz nic nie zdziwi. Moja droga to ie jest ponizanie sie tylko przezornosc. No chyba ze masz faceta ktory nie jest atrakcyjny dla nikogo innego procz Ciebie :-P Albo wolisz nie wiedziec i byc ta naiwna, z ktorych inni sie nasmiewaja. Ale to Twoj wybor.

Gość za 12 min
widze, ze te "tajemna" wiedze mozna posiasc z filmikow na youtube :D http://www.youtube.com/watch?v=uDvN06TiKPA najbardziej rozwlaila mnie liczba uderzen na youtube, jakies 274 tysiecy zdesperowanych dziewczyn swoich niegrzecznych misiaczkow

Gość cjcmkajcflk
youtube to nonsens, ja mam troche bardziej rozlegla wiedze informatyczna. Ale widze ze Cie zaciekawilo ;-) i slusznie, laski nie dajcie sie robic w bambuko!

Gość za 12 min
dla mnie wyglada calkiem sensownie,ale nie mam zamiaru wykorzystywac tego filmiku i wlamywac sie komus na poczte. Rodzice mi wpoili, ze cudzej korespondencji sie nie czyta.

Gość za 12 min
poza tym ten temat wyglada mi na prowo. Jezeli facet nie zrobil ci awantury, ze wlamujesz mu sie na poczte to albo to prowo albo on jest c..a.

za 12 min - sama jesteś cipa :D facetów jak najbardziej trzeba sprawdzać. ileż to ja znałam takich durnych panien, które nie wejdą misiowi na pocztę, bo jakby to tak mogło być, poza tym ich miś by ich nigdy nie zdradził i nawet nie pomyślał o niczym. miś tymczasem miał konta na portalach randkowych, wchodził na te typu odloty i flirtował, ile wlezie, w necie. szukał sobie zastępstwa. lepiej trzymać rękę na pulsie i zamiast ślepo ufać - wiedzieć, co jest grane. najbardziej poniżające jest być tą, która jest ślepo zapatrzona, a wszyscy naokoło wiedzą, że jest oszukiwana.

Witaj autorko tematu , mam podobna sytuacje , zreszta juz czytalas moj temat wczoraj :) Dobrze ze udalo Ci sie z nim szczerze porozmawiac i wyjasnic . Ja narazie mojego tez przylapalam na klamstwie ale on o tym nie wie , podobno po imprezie firmowej byli z kumplami i z ta kolezanka u kumpla w domu , ale facebook prawde Ci powie i okazalo sie ze byl z tymi kolegami u tej kolezanki w domu no ale nic mi sie nie przyznal , mysle ze ma cos do ukrycia , nie chce z nim rozmawiac na ten temat bo wiem ze mnie wysmieje , ten typ tak ma :) najpierw go posprawdzam przez jakis czas , nie musze sie mu wlamywac na poczte czy fejsa gdyz oboje znamy swoje hasla /

o matko kochana, grzebanie komuś w prywatnej korespondencji byłoby dla mnie poniżajace. Albo z kimś jestem i mu ufam albo nie.

Gość wynajmij detektywa
przykuj go lancuchem do swojej nogi i sprawdzaj maile, telefony, listy i wszystko i miej nadzieje, ze za to cie pokocha. Dziewczyno zazdrosc ci chyba zalala mozg. Miej godnosc.