Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec.

Zostawiłam mojego faceta bo ma HIV ! Jestem załamana :(

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec.

Zrobiłam od razu badania, wynik na szczescie negatywny. Nie mogłam spac plakalam myslalam o smierci :( on ciagle dzwoni , czeka gdy wyjde z pracy , musi mi dac w koncu spokoj :( przypadkiem wkleilam jego mail do googla i trafiłam na forum medyczne pytal o porade, podal tam maila, szukałam dalej i znalazlam forum o hiv, pisal ze jest zarazony od roku, wszystko sie zgadza, zdradzil mnie czulam wtedy ze cos jest nie tak, nie kochalismy sie bo niby mial problemy w pracy, potem juz bylo ok ale seks rzadko mial fiola na punkcie prezerwatyw a przeciez i tak mam spirale, godziłam sie bo nic nie podejrzewalam. Jest mi smutno a jednoczescie czuje sie szczesliwa ze jestem zdrowa, teraz czuje do niego obojetnosc, milosc zniknela....eh bylismy razem 6lat, ja teraz mam 24 i prawie zycie zmarnowalam

Gość pola01
postapilasz dobrze. sam fakt ze ma HIV jest dosc wstrzasajacy. gdyby sie zarazil wczesniej moze dalibyscie sobie rade. ale to ze cie zdradzil jest nie wybaczalne. dobrze ze przynajmiej mial na tyle rozsadku w glowie i upieral sie przy gumce. masz 24 lat i cale zycie przed soba wiec znajdziesz sobie kogas kto nie spojrzy na innna kobiete oprocz ciebie

Gość a dlaczgo się kłóciliście
nie wierze ci jakos, prowo wkleiłam przypadkowo jego maila... tja

Gość jmadadampjg
prowo czy nie takie rzeczy sie zdarzają, kobiety po 10-20latach malzenstwa dowiadują sie ze maz prowadzi podwojne zycie :/

Zdarzają się. Pracuję w punkcie pobrań. Ostatnio pobierałam kobiecie krew na HiV, zapłakana powiedziała mi, że bada się ponieważ mąż ma wirusa, Źle się czuł, zrobił kompleksowe badania i okazało się, że jest chory na AIDS. Przyznał się, że zdradzał ją od 2 lat z przygodnymi kobietami. Dziewczyna młoda 29 lat. Na szczęście wynik był negatywny.

Gość ale masz mnkjum .......
zyskalas zycie i szanse na nowo ale kutas !! wirusa i tak mogl ci przekazac prezerwatywy wcale nie chronia 100%

Gość Natalia_Śliwiec
a kiedy powtórzysz badania?