Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodytaa234

czy lubicie motylki

Polecane posty

Gość afrodytaa234

witam chciałam poruszyć temat i zapytać się panów w przedziel wiekowym od 18-24 . czy lubicie jak kobieta ma motylki takie większe i czy was to nie obrzydza, a może wręcz przeciwnie? mam mega kompleksy i wstydzę rozpocząć współczucie sexualne z nowym partnerem. podkreślam że miałam już 3 partnerów i im jakoś specjalnie to nie przeszkadzało ale byli trochę starsi od tego obecnego .

Gość afrodytaa234
dodam jeszcze, ze najbardziej na swiecie lubie patrzec na gwiazdy przez końską lunetę i wąchać stare pierdy mojego ojca :)

Gość afrodytaa234
weź spadaj podszywie

A próbowałaś na odwrót - wąchać pierdy konia i patrzeć przez starą lunetę ojca?

a jeżeli temat był poważny, to mogłabyś bardziej sprecyzować czym są motylki? Domyślam się, że jakiś rodzaj wargo sromowych, ale jak to wygląda?

Afrodyta - każdy ma inne uszy, oczy, nos, usta. Dlaczego Wargi sromowe miałyby być identyczne? Ja mam duże Wargi sromowe, duża lechtaczke i nigdy nie myślałam o nich jak o kompleksach. Przestań szukać problemu tam gdzie go nie ma ;-)

Gość afrodytaa234
to wyzej to podszyw :( naprawde lubie lunete i pierdy... :) nie, jeszcze nie probowalam na odwrót ;)

To prawda łechtaczkę i tak te okolice liże się z zamkniętymi oczyma, więc to nie przeszkadza:)

Gość damianek25
jak miałem pierwszą dziewczynę z którą miałem stosunek to bylem tak zaaferowany widokiem cipki że mi było zupełnie obojętnie jakie ma motylki. Potem po kilku razach gdy zobaczyłem ją jak stanęła w rozkroku nade mną byłem zaskoczony tym że coś jej tam wisi. Było to moje pierwsze oglądanie dojrzałej cipki u kobiety

Gość damianek25
teraz też mi jest bez róznicy ,aby dziewczyna miała chcicę i doszła do orgazmu

Gość afrodytaa234
jejku jak to brzmi coś jej wisiało między nogami :/ i jak tu sie nie stresować. mam nadzieję że jeśli facet jest inteligentny to nie powinien być zdziwiony.

Gość lafajetka
a ja ciumkałam cipciora

Gość doc
Nie lubimy.

ten mi się podoba: Kobieta która pokaże mi swojego motylka: Papilio Helenus to zaproszę ją na kawę.

Gość doc
"rozpocząć współczucie" Co to takiego ? Wspolczuc to ja ci moge, wstretnej cipy :D

Gość afrodytaa234
pedro mam nadzieję że będzie miał już kto się zajmować :) to mój nowy mężczyzna :D chyba że ucieknie bo młody jest :P

Gość doc
Ty tez wygladasz na 14 lat

Gość afrodytaa234
doc debilku widzę że mało inteligentny jesteś. wybaczcie ale nie zauważyłam i zrobiłam literówkę. każdy mądry domyśli się że chodziło mi o współżycie! jesteś chłopcze bardziej zakompleksiony niż ja, chcesz się dowartościować kosztem innych , mały śmierdzący fiucie:)

Gość doc
Ojjjojojo.

Dla kobiet duży motylek to poważny problem. Mężczyzną to nie przeszkadza chyba że jest jakiś napaleniec co lubi tylko bułki. Większości facetom ciężko jest to zrozumieć. Dla przykładu niech sobie facet wyobrazi że ma napletka dłuższego o 3 cm jak teraz. Też pewnie by się troszkę krępował. Skoro kobieta jest zdecydowana na zabieg i mam jej to poprawić humor to jestem jak najbardziej za.

Gość a kto nie lubi?
No jasne że lubię i leszcze bardziej jak kobieta rozchyla je i daje się tam lizać. Wodospad, napleta nie chciałbym mieć długości 3cm.

Gość on chyba lubi (ł) :)
a więc kompleksów już nie mam

Gość albo lubi albo nie
nie mozna chyba lubieć

Gość antczak3535
wolimy bułki

Gość kazekk
Lubimy tylko motylki

Heheheh - ja mam pół motylka (tzn prawą warge w stanie podniecenia ze 2 cm dłuższą od lewej, na pierwszy rzut oka widać, ze sa mocno niesymetryczne i jakoś żadnemu facetowi to nie przeszkadzało :D