Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkoholiczkaaal

mam 20 lat jestem alkoholiczka?

Polecane posty

Gość alkoholiczkaaal

Jak byłam mlodsza nie piłam jakoś strasznie dużo, ale teraz uwielbiam ten stan jak kreci mi się w głowie leze w łóżeczku i czuje się zrelaksowana, lubię pic w domu, wino do kolacji, piwko, a nawet wodke. Ostatnio przed praca pociagnelam 2 lyki wodki a to nie był pierwszy raz.. Mój tato jest nie pijącym alkoholikiem, mój dziadek był alkoholikiem... Czy coś jest nie tak ?

Gość xcxcxc
nie wszystko wporządku:classic_cool:

Gość alkoholiczkaaal
powinnam się martwić ???

Gość xcxcxc
zajmij się czymś pożytecznym,jak nie masz jakiejś nerwicy itp.to robisz to z nudów po prostu,może jeszcze nie musisz się leczyć,wystarczy trochę silnej woli i przestaniesz pić

Gość sdfsdfddffd
tez mam 20 lat bylam u psychologa-zastanawia sie czy mnie nie odeslac do terapeuty ds.uzaleznien :/

Gość alkoholiczkaaal
ale ja to strasznie lubię, codziennie mam ochotę nawet na wino niby do kolacji nawet jak jest to jajecznica zwykłą, szukam pretekstów żeby się troszkę napić..

Gość ja mam 22 lata i też mam
problem :O Pije regularnie od 4 lat, z roczną przerwą w trakcie. Teraz pije kilka razy w tygodniu. Jak wychodze na jakieś imprezy to zawsze się upijam, ale mam już mocną i wyrobioną głowę, moge wypić nawet sama całą butelkę wina i się czuje całkiem dobrze... Czesto mam urwane filmy. W domu też zdarza mi się pić, ale staram się to ograniczać, ale nie ukrywam ze lubie się napić nalewki jakiejś, wina czy piwo do kolacji.