Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uupp

lysy placek na glowie

Polecane posty

Gość uupp

hej wszytkim . dzis po przejechaniu placami po skorze glowy wyczylam lysy placek( z tylu po lewej stronie) i rzeczywiscie w lusterku zauwarzylam lyse mijesce wielkosci paznokcia od kciuka..Mcie jakies doswiadczenia z czyms takim? co to moze byc?

też coś zauważyłam.... twoją pisownie "zauwarzyłam " do lekarza idź lepiej , zamiast się niepotrzebnie martwić.. nawet jeśli to nic takiego , to lepiej sie upewnij :)

Gość Gonda
naomiclark,no ale tu sie nie chwalimy swoja znajomścią ortografii,tylko piszemy konkretnie na temat,a co uwazasz ze pojscie do lekarza wyjasnia sprawe????

nie. ale dziewczyna prosi o rade to jej napisałam. co moge innego zrobić? na odległość nie zbadałabym nawet jej gdybym miała zdolności medyczne .. no , w tym wypadku wystarczy jakakolwiek wiedza :P

łysienie plackowate , łuszczyca... no można strzelać tak ? jest wiele wariantów.. spoko wyczułaś placek , a ktoś widział to miejsce? mówiłaś o tym komuś?

Gość a jakie to ma znaczenie
czy ktos widział , powiedz ciekawa jestem ?

idź do dermatologa.. to może być łysienie plackowate :( nie chcę Cie straszyć , ale pisze jakie są możliwości . sprawdź to jak najszybciej..

a jaki sens mają Twoje wypowiedzi na ów wątku i znaczenie?? nudzi Ci się? za 5 min Julia na tvnie ;) nara

Gość camerun
na TV4 jest "ukryta miłość" :)

Gość Gonda
Eeetam,cicho być:)

Gość uupp
przepraszam za blad ortograficzny,(pewnie przez nerwy) wlasnie najlepiej bedzie jak pojde do lekarza. o krowim placku to nie ja pisalam,ale widocznie niektorych to bawi

Gość Gonda
uupp,i co pojdziesz do lekarza,a on Ci powie zebys kozim łanem posmarowała i co Ty wtedy powiesz???

Gość uupp
jesli trafie na takiego kretyna (kretynke) jak ty to pewnie powiem to co kazdy normalny czlowiek by powiedzial(pozostwaiam to do twojej interpretacji)

Gość Gonda
uupp,no ale mnie nie oceniaj,bo mnie nie znasz,a jak idziesz do lekarza to na kogo chcesz trafić???na normalnego człowieka???,ja juz zinterpretowałem,spokojnie

Gość uupp
nie musze cie znac zeby cie oceniac. Twoje wypowiedzi swiadcza o twojej inteligencji.Napisalam tutaj bo mam problem i chcialam dowiedziec sie cos wiecej na ten temat. ale widac ze tak kazdym forum znajdzie sie ktos kto ma niezly ubaw.

Gość Gonda
uupp,nie prawda,jak kogos nie znasz dobrze to nie masz prawa go oceniac,a wypowiadac mozna sie róznie ,to juz zalezy od inwencji a nie inteligencji

Gość uupp
i tu sie mylisz. wlasnie swiadczy to o inteligencji.. weszles sobie na forum posmiac sie z problmow osob,ktore nie sa bezposrednio zwiazane z Toba .. Moze kiedys tobie cos bedzie dolegac i idac do lakarza trafisz na rownego sobie ktory zaaplikuje ci kozie lajno

Ja Cię tylko błagam koleżanko ..;) nie zwracaj uwagi na tych tępych , wynudzonych kretynów. muszą jakoś sobie w końcu zająć czas , czyż nie tak ;) ? no to z błędem to nie miało zabrzmieć jak zabrzmiało :) tez często je robię z pośpieszenia czy nawet pomyłki zwykłe czy coś. ale to nieważne :) pójdź do lekarza - tak będzie najlepiej. sama sobie nie gdybaj , nie wymyślaj , nie kombinuj nic :)

Gość uupp
Dzięki. Też tak zrobię. Uff mam nadzieje że to nie poważnego

Gość Gonda
Oj tam,nie zycz drugiemu co tobie nie miłe,to przeciez zwyczajne łysienie plackowate,da sie wyleczyc,nic strasznego:)