Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomysł na..

Pomysł na ...Świąteczny prezent?

Polecane posty

Gość Pomysł na..

Witam podsuńcie mi jakieś prezenty,jakie Wy kupujecie bliskim na Święta Bożego Narodzenia pod choinkę??bo nie wiem już sama co komu kupić.

Gość wszystko zalezy oddddd
tego ile kaasy przeznaczasz na prezenty od znajomości swoich bliskich od ich potrzeb wybadaj teren, popytaj co by sie komu przydalo, zastanow sie jakie mają zainteresowania

Gość martulkaaaa_________
ja sobie w ciągu roku zapisuję pomysły na prezenty dla znajomych i bliskich gdy powiedzą, że coś im się podoba, albo że coś chcieliby mieć itp. później nie mam problemów z wyborem prezentów, bo mam gotową listę prezentów dla każdego i z niej wybieram przypomnij sobie, co mówili Twoi bliscy, czym się zachwycali i będziesz miała odpowiedź na swoje pytanie uniwersalne pomysły są fajne, ale najlepsze są takie prezenty, po których dostaniu inni czują, że ktoś ich słucha i chce im sprawić przyjemność

Gość Aneta341
Świetnym pomysłem jest biżuteria ręcznie tworzona pracochłonną technika sutasz. To unikatowe prezenty, z których każda kobieta się ucieszy. Tutaj http://artillo.pl/shop/alassiel.html można także kupić taką biżuterię na specjalne zamówienie. Możliwe jest nawet przerobienie pamiątkowej biżuterii lub kamieni na sutasz. Polecam

Gość szlafroczek
Ja tez staram sie wczesniej zwrocic uwage co kazdemu jest potrzebne lub staram sie podpytac. Udalo mi sie juz wybrac prezenty na tegoroczne swieta. Tak wiec beda to: dla mamy- wisiorek z bursztynem (wlasnie siostra uswiadomila mnie, ze mama zawsze cos takiego chciala, wiec skladamy sie razem) dla taty- jakis dobry alkohol, poniewaz lubi probowac nowe trunki dla siosty- duza torebka, bo wszystkie ma za male dla cioci- jakies cienie do powiek i tusz do rzes dla babci- filizanka i kilka herbat o roznych smakach dla chlopaka- gra i ksiazka

Gość jenk
roolinka-to się mama pewnie ucieszy z tego gara .Masz rację, ,baba tylko z garami jest kojarzona.A może jednak zrób jej przyjemność i kup coś osobistego-korale,wisiorek,dobry krem,apaszkę,torebkę Gar choćby był ze złota zawsze będzie garem.chcialabyś dostać gar czy patelnie pod choinkę? Ja wolałabym książkę

Gość kuźwa, znowu nie mogę spać
krawaty ??? A może lepiej jakieś książki ? O ile oczywiście lubią czytać :)

Gość a ja w tym roku...............
Prezenty mam juz kupione i tak: dla synka - statek Jake'a dla meza - bluza (bo akurat ma tego deficyt ;) ) i zastanawiam sie czy mu telefon jeszcze kupic - bo ten co ma to juz staruszek ;) dla mamy (rodziece przyjezdzaja do nas na swieta) - sweter ala ponczo, rajstopy, zestaw kosmetykow (zel pod prysznic, balsam i maly perfum) dla taty - sweter, rekawiczki polarowe, duze pudlo slodyczy celebrates i zestaw 4malych piw (kazde z innego kraju) Dla kazdego wybralam to co lubia ;) A ze zaczelam kupowac wczesniej to sporo udalo mi sie na promocji kupic ;)

Gość roooolinka
jenk jeśli chodzi o moja mamę to nie jest taka prosta sprawa. Wiele razy próbowałam jej kupić jakąś biżuterię, szalik itp ale jej ciężko coś dobrać, sama kiedyś stwierdziła, że ma dość specyficzny gust i woli nie dostawać w prezencie takich rzeczy. Zwykle kończyło się to na wymianach, a w prezentach chyba nie o to chodzi... Kosmetyki odpadają, bo moja mama jest alergikiem, więc używa swoich specyfików. Dlatego też poszłam w stronę kuchni. Wiem, że na pewno jej się to przyda :) i szczerze mówiąc ucieszyłabym się nawet z garnka jeśli by był przydatny, niż z jakiejś rzeczy na którą byłabym uczulona, bądź by mi nie pasowała :)

dla babeczek uniwersalne są wszelkie vouchery na zabiegi w spa czy u kosmetyczki... mi przypadł do gustu głęboczek, ta winoterapia wygląda ciekawie, można się zastanowić czy komuś by nie przypasował taki prezent :)

a co z babciami i dziadkami? macie jakieś uniwersalne pomysły na prezenty dla starszych osób? ja myślałam o elektrostymulatorze z econovy. dobra rzecz jak ktoś ma problemy ze stawami czy bóle kręgosłupa, sama już teraz się z tym męczę, ale dziadkom taka kuracja w domu na pewno dobrze zrobi.

Gość kitke3
moim pomysłem na świąteczny prezent dla mamy jest wyciskarka Hurom http://sokowo.pl/pl/p/Hurom-HF-2G-Szczotkowana-Stal/113 Chcemy się złozyć z bratem i tatą na prezent, bo mama uwielbia po prostu świeże soczki i zdrową zywność. W ogóle fajnie jak ktoś ma takie przyzwyczajenia bo my ciągle walczymy z tym, żeby po zajęciach nie iść do maca na hamburgera. A tutaj wiadomo samo zdrowie, nie jest to sokowirówka, która ci zabija większość witamin i pozbywa się błonnika, tylko wyciskarka, a więc zachowuje się to co jest najlepsze w owocu :) Mam nadzieję że mama będzie zadowolona z takiego prezentu pod choinkę.