Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werciapercia

czy ktoras z Was robila duzy tatuaz ?

Polecane posty

Gość werciapercia

Witam! Mialam jakies 2 lata temu plastyke brzucha. Niestety blizna jest okropna i ciemna, nie wybielila sie do tego czasu :( wyglada strasznie i wystaje mi z bielizny :( Postanowilam zrobic sobie tatuaz. W sumie zaraz po operacji mialam taka mysl poniewaz znam swoje cialo i wiem, ze blizny dlugo mi ciemnieja. Jak wyglada taka wizyta u tatuazysty ? Wiem, ze duze tatuaze robi sie etapowo. Co ze wzorem ? Czy tatuazysta czesto proponuje wzor ? Doradza jak np. zakryc owa niedoskonalosc ? Wiem, ze sama powinnam miec jakas wizje tatuazu i w sumie ciale mysle nad wzorem, ale chcialam Was zapytac jak to u Was wygladalo :) najpierw tworzy sie kalke i nakleja na cialo, zeby mniej wiecej zobaczyc zarys tatuazu ? Z gory dziekuje za odpowiedzi :)

Gość blonosa
dokladnie tak,jesli masz Swoj wzor,to najpierw przez kalke w miejsce gdzie chcesz go miec i potem do pracy.Naturalnie sa to etapy,bo od razu sie nie da.Skora puchnie i miejsca, gdzie naprawde boli.

Gość Ja mam 20 cm
Tatuaz na plecach, robiono mi jednorazowo

Gość lickit
Tatuażysta na pewno przedstawi Ci swoje propozycje, jeśli nie masz własnych pomysłów. Ale tatuaż to coś, co wyraża Twoją osobowość, więc lepiej sama zastanów się, jaki symbol jest godzien zdobić Twoje ciało. Nie mam pojęcia, jak tatuaż będzie trzymał się na bliźnie, ale w salonie na pewno Ci wszystko powiedzą. Najpierw tatuażysta robi rysunek-kalkę, odbija w miejscu gdzie ma być tatuaż i potem zaczyna się kłucie:) Na brzuchu nie powinno boleć, najbardziej boli w miejscach, gdzie kości są blisko pod skórą. Mam duży tatuaż na plecach i jego wykonanie trwało prawie 2tygodnie, ale u mnie akurat tak wyszło, bo ciężko było zgrać grafiki:) A Twój może być wykonany od ręki, potem będziesz musiała się tylko zgłosić na ewentualne poprawki, bo pigment często nie bierze równomiernie.

Gość podbijam bo sama chce
dzieki za odpowiedz :)