Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie narzeczona

Mieszkanie u rodziców chłopaka przed ślubem

Polecane posty

Czy któraś z Was mieszkała u rodziców chłopaka przed ślubem? Jak to wyglądało? Byliście zaręczeni? Z jakich powodów nie zaczęliście mieszkać sami np w wynajmowanym mieszkaniu, tylko wraz z "teściami"? Nie mówię tu o sytuacji kiedy pojawia się dziecko, wtedy to zupełnie co innego. Chodzi mi o bezdzietne pary :)

Ja mieszkalam tak z moim ex na poczatku u jego rodzicow. Po 3 miesicach wyprowadzilismy sie na swoje.

Gość gigi gigi
nie wyobrażam sobie, żeby mój syn miał oficjalnie sprowadzić sobie do mojego mieszkania dziwkę do bzykania

Gość miziddda
moher jestes? stal partnerka , narzeczona to porżadna kobieta

Gość hermionaona
ja też nie pozwoliłabym, żeby dziecko sprowadzało kogoś do domu

Gość gigi gigi
postawcie się na miejscu tej teściowej - dla niej taka dziewucha to kóorwiszon ze swędzącą dziurą - i wcale się nie dziwię, że na koniec facet i tak się z nią nie żeni

Mieszkałam przed slubem z chłopakiem, ale nie u rodziców :) w ogóle nie widzę sensu w takiej przeprowadzce

Gość gigi gigi
osobno sobie mieszkajcie, ale nie ośmieszaj się dawaniem mu dupy na oczach jego rodziców - trochę taktu!

Ja bylam juz dlugo ze swoim gdy 3 miesiace mieszjalismy w jego rodzicwo. Miedzy dziwka, piczka a partnerka w stalym zwiazku jest duza roznica.

Gość hermionaona
to raczej mało komfortowe, kiedy za ścianą uprawia seks syn z dziewczyną

Gość gaby((
gigi ty jesteś po prostu poyebana weż spieerrdalaj stąd

Gość gigi gigi
""Miedzy dzi**a, piczka a partnerka w stalym zwiazku jest duza roznica. "" dla jego rodziców nie ma żadnej

Gość gigi gigi
oho! kolejna koorwiszony podnoszą łby!

Gość Z chlopakiem tak
Po co z jego rodzicami? To juz lepiej samemu mieszkac. Gigi rozumiem, ze twoja tesciowa ma cie za dziwke do ruchania.;)

Gość gigi gigi
czytałaś dokładnie? - a poza tym to ja jestem matka dorosłego syna

HEHEHE bo niby dorosla kobieta stosowalaby na forum takie slownictwo. Ja bylam pare lat ze swoim gdy sie na jedyne 3 miesiace do tesciow wprowadzilismy i wyprowadzilismy na swoje.

Gość gaby((
gi gi to ten twój synek nie może doopczyc panienek u ciebie w domu tylko po klatkach czy w krzakach idiotko

Gość gigi gigi
Przepraszam wszystkich :( jestem taka tłusta że mąż mnie nie tknął od 10 lat i zazdroszcze synowi związku :(

Tak sądziłam, że dyskusja potoczy się w tym kierunku :) Dla mnie to też troche dziwna sytuacja, ale dzisiaj przemknęła mi przez myśl, ze względu na moje miejsce zamieszkania. Nie mogę znaleźć pracy między innymi przez to, że mam bardzo niewygodny dojazd do miasta, pracodawcy kreca głową gdy widza mój adres w cv, zaraz zaczynaja się pytania, woleli by kogoś miejscowego. W weekendy już nic nie jeździ, tak samo nie mam powrotu po 19. Przez to nie zaczelam zaocznej szkoly. Mój chłopak mieszka w mieście, oczywiscie chcemy wynajac mieszkanie ale musialabym miec pracę, dlatego wpadło mi do głowy czy by nie pomieszkac u "teściow" jakis czas a jednocześnie uważam,że to chyba nie wypada. Chcialam sie tylko dowiedziec czy ktos mial podobna sytuacje i jak to wyglądało.

Gość km;kmkmk
okropne:( ,ale moze twoja tesciowa jest ok

Gość nauritius4434
Porąbane jest w ogóle mieszkać z rodzicami chłopaka nawet po ślubie :/

Nigdy w życiu nie zgodziłabym się na mieszkanie u rodziców chłopka, tak jak na mieszkanie z nim i moimi rodzicami. Młode pary powinny mieszkac SAME, nawet na 20m2. Bo później tylko są problemy i zgrzyty🖐️

Gość juzzona87879292
Moj kolega mieszka ze swoją dziewczyną, juz teraz narzeczoną, w jednym domu ze swoją matką. Jego ojciec zmarł wiele lat temu a dom mają spory. Dziewczyna od początku polubiła się z matką i ta matka nie miała nic przeciwko temu.

Gość kkkiiikkkaaa
Tobie "wpadło do głowy"?? A to nie powinno czasem wpaść do głowy teściom?? Nie wyobrażam sobie, że dziewczyna sama z siebie pakuje się z manatkami do mieszkania rodziców jej faceta. Szczerze, to nawet pierwszej zapytac o coś takiego nie wypada, bo może nie będą potrafili odmówić. Tylko i wyłącznie w przypadku, gdy teście zaproponują sami z siebie takie rozwiązanie można się zastanowić.

kkkiiikkkaaa przeciez nie napisałam, ze chce im cos takiego proponowac. Nie mialabym tyle czelnosci