Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol18

Problem

Polecane posty

Gość karol18

Witam ,mam pewien problem ,od kilku miesiecy kochamy się z dziewczyna ,na poczatku bylo wszystko ok ,fajnie lecz niestety teraz jest klapa ,boli ja strasznie gdy w nia wchodze ,i po paru minutach stosunku rowniez i musimy przestac ,dodam ze odpowiednie nawilzenie jest ,czym moze byc to spowodowane ? Byla u ginekologa po stracie dziewictwa ze mna i jest wszystko ok ? Czy moze to rozmiar mojego przyrodzenia ,prosze o sensowne odp.

Skoro bylo na poczatku wszytsko ok, a teraz nie to rozmiar raczej nie jest problemem, no chyba ze Ci kutas urosl :P:D A dawno temu byliscie u tego ginekologa, moze warto wybrac sie znowu?

Gość karol18
4 miesiace temu

Gość hermionaona
Szczerze? Pewnie jej się nie podoba seks i to jest jej wymówka

Gość acordeon
moją czasami tez boli na początku jak jest za sucho

Gość karol18
hermionaona@ jestem typem faceta co nie zalezy na spuszczeniu sie i papa, zalezy mi na orgazmie mojej kobiety i szczytuje wiec nie wiem jak ma jej sie nie podobac skoro jest tak mokra jak wodospad ,jeszcze pare tyg temu robilismy to po 2 razy dziennie ,podczas gdy ona ma bol to wystepuje u niej skorcz podobny jak przy ograzmie

Gość grrrom
Skąd wiesz, że ma orgazm? Facet nie może udać, ale kobieta oczywiście. A "mokrość" nie ma nic do tego

Gość karol18
Czuje jak dostaje skorczu tam w srodku i raczej nie udaje

Gość grrrom
haha uwierz mi, nie poczujesz, zresztą już parę pytań na forum padło typu "jak udawać orgazm". Oczywiście dziewczyna może iść do ginekologa zobaczyć czy wszystko w porządku, ale równie dobrze to może być coś na tle nerwowym, np. strach przed zajściem w ciążę powoduje, że się nie rozluźnia i ją boli.

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora