Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Mam dość cholernego parawanu z reklamą stołu BBC!

Polecane posty

Updated Ad Blocker for Firefox( jeśli używasz powyższego), ściągnij, zainstaluj, nie masz banerów. :]

Bó, mam chroma, mam też firefoxa ale jakoś uwziełam sie na IE, trzeba się pozbyc złych nawyków i wziąć rozwód z microsoftem :) Szlag mnie trafia z tym zasranym parawanem :(

Robimy jakiś zbiorowy bojkot? :) W stylu nie wejde na cafe do czasu, az to gówno zniknie z oczu :)

Foxy_Lady, koniecznie się rozwiedź! :) Ja miałam kilka tygodni te banery mimo bloków, a pewnego dnia włączam i nic nie ma, od wtedy do teraz. Albo rozwód albo cierpliwość. Albo zwyczajnie zaprzestanie wchodzenia. Co wybierasz? Ja wybrałam zdenerwowanie. Wchodziłam i się irytowałam. Wychodziłam, nerwy i szlag jasny przechodził- wchodziłam. O, taka jestem.

Bó, stanowczo rozwód. Kurwa, drugi w tym roku :) Ale to jutro dopiero... dzis nie mam weny sie rozwodzić ;)

Dla przeglądarki Google Chrome najlepszy jest dodatek "Adblock Plus for Google Chrome" Można go pobrać w 3 sec. ze strony chrome;) Ja mam spokój z reklamami.

Foxy_Lady kciuki trzymam! Liczę na zeznania jutrzejszego dnia. :) Dark, a bo ty jesteś taka mądralińska! Wszystko i zawsze masz lepiej. Zbiłabym cię w dópę za to.

Gość singielka800
wypieprzie to gówno , niech osoba która to rozesłała , sama zdejmie

Bó:) nie jestem mądralińska tylko nerwowa. Musiałam to w chooj wyłączyć i teraz grzecznie dzielę się swoim odkryciem, ale jak chcesz to bij. Tylko mocno, bo inaczej Ci oddam:P

Skrępuję ci łapy i nie drgniesz, ewentualnie w spazmach. :P

Gość singielka800
a ja pisze , zeby usneła to badziestwo osoba , która załozyła , nawet miałam mniej problemów z oddaniem bachora do adopcji , niz z tym badziestwem

Gość Rank Perwerox
1.waterfox-system 64 bitowy Firefox-system 32 bitowy 2.Addons-adblock plus 3.Zadnych kretynskich reklam

Gość Rank Perwerox
Ja mam Waterfox ze wzgledu na W7 Prof.64 bity.Oczywiscie adblock plus i nie mam zadnych reklam.Mam czysty ekran na kazdej stronie,jedynie z zawartoscia z danej strony. Jezeli masz system 32 bitowy-to Firefox lub inna przegladarka i takze w addons-adblock plus-i po klopotach. Tyle razy temat byl juz walkowany ze myslalem ze wszyscy wiedza co zrobic...

Ja nie mam reklam. A skoro ktoś nie chce instalować sobie programu to niech cierpi. Chcesz siedzieć na kafeforum to oglądaj rekalmy. Osobiście rozumiem gospadarza kafjki. Ma kasę za to. Na czym polega reklama? nie ważne czy jest dobra czy zła. Ważne że się o niej pisze i mówi.

Jest jeszcze inny sposób, bardzo łatwy, ale to dla laików. Trzeba wpisać w google "nie chcę reklam" i nacisnąć 6 razy enter z wciśniętym shiftem. To sprawdzony sposób, ale dla amatorów. debeściaki instalują programy. ;)

Gość lafajetka
a ja ciumkałam cipciora