Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZBZB

DOTACJE

Polecane posty

Moje pytania dotyczą III części wniosku punkt3: -dokładny cel i opis działalności gospodarczej wraz z uzasadnieniem zakupów...czy wystarczy krótki opis, czy też należy szczegółowo opisać jakie bedzie się wykonywało prace i do czego konkretnie posłużą dane narzędzia? -charakterystyka potencjalnych klientów....jaki będzie poprawny opis klienta? czy wystarczy- osoby prywatne, firmy, przedsiębiorstwa wyrażające zapotrzebowanie na usługi instalacyjno hydrauliczne i remontowo budowlane. - proszę wskazać głównych konkurentów na rynku i zastanowić się, jaka będzie ich realkcja na urochomienie nowego przedsiewziecia oraz wprowadzenia produktu /usługi na rynek ?proszę opisać potencjalne działania swoich konkurentów oraz swoją reakcję na te działania We Włodawie i okolicach działa kilka instytucji o charakterze usług hydraulicznych: -Miejskie Przedsiębiorstwo Gospodarki Komunalnej (głównie odbiorcami są osoby prywatne bądź firmy podłączone do sieci miejskiej). -Spółka Wodno-Ściekowa Jezioro Białe-Glinki (obejmuje teren Okuninki i Glinek). -Zakład Gospodarki Komunalnej Związku Komunalnego Gmin (który obecnie jest w trakcie likwidacji) -małe prywatne firmy.... na tak dużym obszarze zagrażającej konkurencji. rozmawiając z przedstawicielami firm odniosłem pozytywne wrażenie, wręcz dano mi do zrozumienia, iż stworzenie nowej działalności jest motywacją do intensywniejszego działania wcześniej powstałych. -sposób zarządzania przedsiębiorstwem.....czy chodzi tu o precyzyjny plan? firma będzie jednoosobowa na ryczałcie, będę korzystał z pomocy księgowej która przy takiej działalności nie będzie miała za dużo pracy....jak poprawnie to napisać aby zadowoliło oko w pup?

ZAPOMNIAŁEM DODAĆ ŻE TO BEDZIE DZIAŁALNOŚĆ NA USŁUGI HYDRAULICZNE I REMONTOWO BUDOWLANE