Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

Studniówka - za drogo?

Polecane posty

Kieruję do Was zapytanie dotyczące Waszych doświadczeń z tego typu imprezą :) Ile konkretnie kosztowała? Bo u mnie kosztuje 280 zł za jedną osobę (a sala "szału nie robi") i uważam, że to strasznie drogo. Do tego, jeśli chcę przyprowadzić osobę towarzyszącą, to dodatkowy koszt to 150 zł. A jak jest (było) u Was?

Gość prawiki są tutej
475 złotych (2 os. + film)

No to też drogo... Właśnie nie wiem, jak jest z tym kamerzystą. Czy to już w pakiecie, czy to będzie dodatkowy koszt. Jestem strasznie załamana tą kwotą, bo wcale nie mam ochoty tam iść :O Ze szkoły nie znam prawie nikogo - jedynie klasę, z którą nie mam dobrego kontaktu. Tańczyć nie umiem, będę tylko siedzieć. A te 280 zł (+sukienka, buty, fryzjer, kosmetyczka) to trochę dużo pieniędzy za samo siedzenie :O Do tego wszystkiego jestem zła, bo samorząd uczniowski wymyślił sobie DJa, jakby nie mogli zamówić orkiestry, tak, jak powinno być :O

Gość skhjf
ja mam w sheratonie w sopocie i musimy płacić 250 za siebie i 225 za os tow. ale chyba reszta wliczona w cene albo jakies nieznaczne kwoty

Gość nm.
Też jestem tegoroczną maturzystką i za studniówkę płacę 200zł, a za osobę towarzyszącą 120zł. A jak myślicie, to dziewczyna powinna płacić za chłopaka jeżeli go zaprasza? Moja mama uważa, że lepiej gdy my zapłacimy jako zapraszające i ja też jestem takiego zdania, a wszystkie moje koleżanki uważają, że chłopak płaci sam za siebie. Wydaje mi się to trochę nie na miejscu, w końcu ja go zapraszam.