Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuziapanizuzi

Czy to prawda, że

Polecane posty

Gość zuziapanizuzi

kobieta po porodzie sn nigdy nie będzie już tam taka wąska jak przed porodem i jej partner odczuwa tą różnicę podczas seksu?

Gość gratka najmądrzejsza
to sprawa indywidualna i zalezna od tego jak silne masz mi ęśnie dna miednicy ,czy uprawiasz sport i genetyka też

Gość gratka najmądrzejsza
ale pancerna kłodo mniej wąska nie znaczy gorsza!wystarczy poćwiczyc mięsnie kegla i facet bedzie wniebowzięty

Gratko ale ja nie mówię, że gorsza. Nie zarzucaj mi tego :O A ćwiczenia zawsze pomagają. Wszystko można przywrócić do normalność i jeszcze polepszyć dzięki ćwiczeniom.

JA mialam sn i tak popekalam ,ze jak mnie zszyli to jest ciasniej niz przed porodem. U kazdego tez to jest sprawa indywidualna.

Gość To zależy ...
To głupota! Życie na Ziemi istnieje tylko dlatego, że rodzą się dzieci, inaczej by go nie było! Najważniejszym celem w życiu, czy istnienia jest przetrwanie gatunku a nie kaprysy nadąsanych panienek. Dlatego natura obdarzyła kobietę zdolnością regeneracji narządów rodnych i wszystko wraca do pierwotnego stanu, po pewnym okresie czasu. Jedno, czy dwoje dzieci nie wprowadza radykalnych zmian u kobiety, ale np. czworo, czy ośmioro pewnie tak.