Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy mężowie was kochają po ciąży?

Polecane posty

nie chodzi tylko o wasze ciała, ale czy jesteście wciąż parą, czy tylko już rodzicami? czy czujecie jak gdyby kochali dzieci mocniej od was?

Gość gratka najmądrzejsza
mój kochała mnie jeszcze bardziej,żadne zmiany po porodzie mu nie przeszkadzały i to sie nazywa prawdzie uczucie.bo jesli ktos jest z toba tylko z powodu sexu to po porodzie zazwyczaj wszystko sie psuje

Gość No to może...
ale autorka raczej pyta o to czy rodzicielstwo nie przysłoniło innych sfer życia, jak partnerstwo. U nas początkowo tak było. Do tego niechęć do seksu i wszystko zło w złym kierunku. Szybko się jednak zorientowaliśmy i znów zaczęliśmy dbać o siebie na wzajem. Dziecko to nasze największe szczęście, ale kiedyś odejdzie a my zostaniemy sami w domu i dobrze żeby było o czym rozmawiać na starość.

Gość a u mnie
hmm, przed ciążą bardzo mnie kochał. Teraz 4 m-ce po porodzie też mnie chyba kocha, bo widzę, że się stara. Ale po urodzeniu dziecka bardzo się u nas popsuło. I ja mam go czasem dość i nie mogę na niego patrzeć, on ma tak samo ze mną. Obydwoje kochamy dziecko i myślę, że z czasem się dotrzemy, ale nie jest łatwo.

dowiesz się w odpowiednim czasie:D wyjdź za mąż,urodź dziecko to zobaczysz a nie zadajesz dziwne pytania,u każdego jest inaczej...

Gość tikal
we wszystkich dojrzałych związkach dziecko wzmacnia miłość między małżonkammi i tak jest u nas, najlepszym dowodem jest na to że nasz 1,5 roczny syn bedzie mial rodzieństwo za kilka miesiecy