Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhrsht

jak zbadać alergie na leki? Czy jest sie uczulonym na dany lek?

Polecane posty

Gość fhrsht

Mozna to jakos domowym sposobem sprawdzic? Co jesli jestem uczulona na jakis skladnik zawarty w danym leku a przedawkuje go?

Gość mariannnaaa
mozesz dostac wstrzasu anafilaktycznego, o alergii sie dowiadujesz gdy zazyjesz lek

Gość fhrsht
tzn ja nie wiem czy jestem uczulona i to jest najgorsze bo nei wiem czy brac czy nie

Gość mariannnaaa
nie dowiesz się jak nie spróbujesz, nie ma testów takich domowych typowych na leki

Gość fhrsht
a gdybym ewentualnie byla uczulona,to objaw moga byc powazne?

Gość fhrsht
zadna choroba, po prostu mam mase nauki a spac mi sie chce totalnie, wiec myslalm zeby wziac 5 tabletek sudafetu,ale troche sie boje.

Senność może być od zatrucia:O.Ja po chlebie czy bułkach tak mam :O.Do tego mnie boli gardło jakbym był przeziębiony:O.Cz też tak masz:O?Ja polecam zdrową dietę warzywnoowocową:classic_cool:.

Gość fhrsht
wiesz, ja prawie zawsze jestem senna :( Moglabym spac caly czas. Teraz trudno mi odrabiac prace domowy czy np uczyc sie bo nie mam sily i zasypiam przy pisaniu.. A co do jedzenia, no nie wiem, chyba raaczej nie,choc nie wykluczam..

Gość fhrsht
no i co,poszedles juz sobie?

To może być wtedy jak jestes bardziej zatruta:O.Dodm że mi sie poprawia z tym na gfłodówce:classic_cool:.Zrób sobie 3 dniową i sprawdź jaka będzie sytuacja:classic_cool:.Jeżeli nie będzie chciało się spać wtedy będzie to powód aby podejrzewać że to przez zatrucie:O.

Gość fhrsht
No spoko :classic_cool: Taa.. głodowka, jak ja jednego dnia nie moge wytrzymac nic nie jedzac ;] Chyba wezme ten sudafet,raz sie zyje...

Gość fhrsht
No i wzielam.. zobaczymy.. ;]

21:46 [zgłoś do usunięcia] fhrsht No spoko Taa.. głodowka, jak ja jednego dnia nie moge wytrzymac nic nie jedzac ;] Chyba wezme ten sudafet,raz sie zyje..." Ale w ogóle piguły sa niezdrowe zwykle:O.Jak już to lepiej łynij sobie odżywki na wzmocnienie:classic_cool:.Polecam zwiazki żelaza i kobaltu a lepiej witamine b12 a także związki miedzi:classic_cool:.

Gość fhrsht
A czy ja to w aptece normalnie dostane? To ze piguly sa niezdrowe to yasne,ale coz na to poradzic, jakos trzeba sie wspomagac,a to ze akurat mialam to pod reka.. :classic_cool: Chyba na mnie nie zadziala..