Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalallaal

mam 15 lat i nie mam okresu

Polecane posty

Gość alalalallaal

Mam 15 lat i nie jeszcze nie mam okresu.... strasznie się martwię bo wszystkie dziewczyny w klasie już maja od dawna, a ja nie, wiec pewnego dnia bardzo sie przejęłam i poszłam do łazienki i w lustrze oglądałam to miejsce, i wiem ze to sie może wydawać dziwne ale zobaczyłam ze w ogóle nie mam wejścia do pochwy.... po prostu mam skórę i ani malej dziurki.. tylko jest ta jedna gdzie siku robię, nie wiem jak to wyjaśnić, jakaś dziwna skóra bez dziurki... co mam zrobić,,, dodam ze mam już od dawna silne bule brzucha ze aż do szpitala musiałam jeździć, to były chyba bule jajników.... może to dlatego ze w ogóle nie mam wejścia do pochwy

Sprawdź może masz wejście z drugiej strony, niektóre kobiety tak mają:)

Gość jo.jo.jo
A moze idz do ginekologa co.

Gość lafajetka
a ja ciumkałam cipciora

To masz poważny problem. Ta choroba nazywa się po łacinie prchiscorbius posibius. W średniowieczu już to odkryli. Żeby księżniczki były płodne nadziewane były na kołki i musiały z takim kołkem leżeć do czasu kiedy rany się zrosną. Potem były zalewane nasieniem. Nie mogły się kochać bo to była przyjemność więc plemniki były wlewane przez specjalną drewnianą rurką (plastikowych w tym czasie nie było). Jakoś sobie radzili. Obecnie jest to robione w sterylnych warunkach szpitalnych. Zero bólu.

Gość jo.jo.jo
Jestes dziewica to dziurka moze byc mala narazie

Gość alalalallaal
vhyba pisze ze nie mam okresu, TAAK, czytaj ze zrozumieniem !!!!!!

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie masz sie czym martwic,ciesz sie ze nie dojrzałas przedwczesnie jak wiekszosc dziewczynek w dzisiejszych czasach

Jak jesteś niska to mozesz mieć zespół turnera. A najlepiej idz do ginekologa.

Gość alalalallaal
mam 173 cm, wzrostu.. ;))

Gość alalalallaal
7snack, jak cos ci sie nie podoba to spadaj kretynie, nie mam zamiaru na jakiegos nie dojrzalego dziada odpowiedzi czytac,,.. wiec dowidzenia !!

Gość dziwna sprawa *
jezeli to jest prawda co piszesz... Mozesz miec zrosniete wargi sromowe,to czasem sie zdarza ,idz do ginekologa i to jak najszybciej...

Gość alalalallaal
myslalam ze to tylko u niemowlat sie zdarza, ze maja zarosniete wargi sromowe, a nie u mnie u 15-latli 1!!!

Gość powazna sprawa *
jesli nie robisz sobie jaj? To powiem ci tak dotyczy to dziewczat przed dojrzewaniem,pozniej to juz jest naturalne smarowanie... Wiem co mowie mam problem z corka , niedawno bylam z nia na zabiegu,miala rozcinane wargi... Bylam u ginekologa z nia i ta uswiadomila mi ze problem sie moze powtarzac i trzeba pilnowac...

Gość alalalallaal
dzieki ;))