Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombiii

Tanie linie - wcale nie takie tanie...

Polecane posty

Gość kombiii

Ale sie wkurzyłam. W maju lecimy całą ękipą do Londynu, sprawdzaąłm bilety w BA i LOT jakis miesiac temu - okolo 3500 -4000 zł. Na wizz air i ryan air jeszcze nie było... Teraz patrze na tanie linie - po dolicxeniu wszystkich oplat plus dojazd z Luton, no masakra, ale wychodzi drozej niz rejsowymi :-O Pytanie do zorientowanych: czy z Heathrow dojade metrem do centrum???

Gość rebialinska
Znajomi mi mowili ze dojazd do centrum londynu z lotniska jest darmo.

Gość ciekawe ciekawe.....
ze niby tanimi liniami zapłacisz 3000zł za lot do Londynu :D no ja tam kupowałem na weekend majowy w ubiegłym tygodniu z wizzaira bilet 2 str za 500zł :D ni chója ma sie to do 3000 czy 4000

Gość kjfjcj
Co ty pitolisz?? Skad takie ceny?? Jak masz tyle czasu,to trafisz za nawet 2 funty. Dojedziesz metrem z heatrow. A z reszty lotnisk autobusy,ok 10 funtow.

Gość kjfjcj
Za 4000 polecialabym na barbados

Gość palindromy
LOT to nie tanie linie, a BA to co? chyba nie British Airways, bo to to w ogole nie sa tanie linie. Tanie linie to Ryaner, Easyjet itp

tak, dojedziesz z heathrow do centrum metrem, bilet w 1str kosztuje 2.90 GBP w off-peaku. Ja czesto latam tanimi liniami i ceny ktore podalas wydaja mi sie strasznie zawyzone. Pamietaj zeby nie brac ubezpieczenia, leciec tylko z podrecznym i jesli lecisz ryanair zalatwic sobie karte mastercard prepaid lub ryanair cash passport (mam obie) i wtedy nie bedziesz placic 12 GBP od osoby za platnosc karta

Gość znowu 10 osób pisze..,,
tam co jakiś czas mają coś w stylu ferii jak chce lecieć w tym czasie to wszędzie bilety bedą kosztować ok 600 funtów nawet w tzw. tanich liniach. a jak ktoś nie ma karty to może poprosić np. tu http://www.fly4free.pl/forum/viewforum.php?f=181 i mu bilet kupią bo oni mają od obrotu jakieś punkty wymieniane na bilety