Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mufinka12345

czy mnie zdradzil????

Polecane posty

Hej dziewczyny , zastanawiam sie czy moj maz nie ma czasem romansu z kolezankaz pracy a raczej czy mnie nie zdradzil, sprobuje Wam to troszke opisac a Wy cos doradzcie :) jakis czas temu w pracy meza byla impreza firmowa , maz wrocil pozno , w dodatku bardzo w kiepskim stanie ( pijany ), zaraz na nastepny dzien byl bardzo dziwny , zamyslony , od tego czasu kolezanka z pracy ktora tez tam byla bardzo czesto do niego pisze na facebooku ,w sumie nie ma nic tam strasznego ( zreszta mieszkamy za granica i ja nie znam dobrze tego jezyka pomaga mi tlumacz w google ) pisze mu ze ciasto bedzie na niego czekalo w lodowce , oczywiscie w pracy , ze moze na nia liczyc .i chyba tyle i tak sie zastanawiam co to moze byc . Jakas przyjaciolka czy co ? mamy rodzine , dziecko , wiem ze maz zanim poznal mnie byl bardzoo za kobietami i troche sie obawiam , ale narazie nie podejmuje jakiegos alarmu tylko pobawie sie w detektywa . I pytanie do WAs przesadzam ??????

Gość cjcmkajcflk
nie przesadzasz, tez mam problem z kolezanka z jego pracy, na takie trzeba najbardziej uwazac