Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puszek okruszek ma ładny...

Odbiór cyfrowy i mój problem...

Polecane posty

Gość Puszek okruszek ma ładny...

Witam, mam pewien problem. Od niedawna wynajmuję mieszkanie, w którym poprzednia lokatorka korzystała z usług telewizji kablowej. Ostatnio okazało się, że telewizja ta jest "lewa". W przyszłym roku włączają telewizję cyfrową i aby ją odbierać trzeba zakupić dekoder albo telewizor z funkcją MPEG-4. Chciałabym do tego czasu zmienić operatora i pytanie moje brzmi: czy jeśli będę zmieniać operatora to czy przy tej okazji wyjdzie, że obecna kablówka jaką posiadam jest nielegalna? A może wcale nie muszę zmieniać operatora tylko dokupić dekoder albo telewizor z MPEG-4 bo fakt, że nastąpi cyfryzacja nie będzie miał wpływu na dalszy odbiór? Kurcze...nie wiem co mam robić, bo chcę korzystać z tv legalnie, a nie chcę zostać posądzona o kradzież. Dodam, że nie miałam pojęcia o tej lewiźnie, gdyż mieszkanie załatwiały mi osoby trzecie przez znajomych. To nie jest prowo. Liczę na jakieś konkrety zamiast linczu. Pozdrawiam.

Gość Fauxnews
kablówka nie ma wpływu na to czy bedzie to tv analogowa czy cyfrowa jak wyłączą analogowa tv to dalej bedziesz tak samo ogladał cyfrową tv z kablówki siedz cicho i ogladaj na lewo kanały