Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaah

Czy wasi rodzice też jeździli w waszym dzieciństwie Fiatem 126p??

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaah

Pytanie do osób których dzieciństwo przypadło na lata 90 albo wczesniej. Robie sonde w celach naukowo-poznawczych. :classic_cool: ile macie lat, czy jeździli, ile mieliście lat jak zmienili samochód na inny i czy cieszyliście sie z tego powodu? :classic_cool:

Mam 25lat i jeździli długo ;) Już teraz nie pamiętam, ale zmienili dopiero jak już miałam lat naście ;) Żółtym ;)

Gość deszczowa piosenka 2555
my tez mielismy malucha :)

Gość Pauula7711
mam 20 lat. CHyba od urodzenia rodzice mieli malucha, ojciec kilka razy zmieniał na różne kolory, pamiętam jak sprzedał ostatniego gdy miałam 7 lat ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaah
chyba każdyu polak nim kiedyś jeździł :classic_cool:

Nie, najpierw wcale nie mieliśmy samochodu a potem mieliśmy chyba Toyotę, o ile dobrze pamietam :) ale mój dziadek miał maluszka żółtego, bardzo mi sie podobał zreszta :D

Gość kfvwwkjw
Mam ponad 30 i nigdy,powtarzam NIGDY nie mieliśmy malucha:) tzn moi rodzice nie mieli. Ale był za to duży fiat i zaporożec:D:D:D

Gość jurraa
Mam 27 lat i rodzice mieli maluszka kolor- kawa z mlekiem :) sprzedali jak mialam z 14 lat i pamietam ze zal mi sie bylo z nim rozstawac. Moje pierwsze" nauki jazdy" na polnych drogach cwiczylam wlasnie na nim. Milo wspominam to autko :)

Gość Lulilllla85
tak mieliśmy maluch jak byłam mała najpierw czerwonego, pózniej białego. Jak miałam 7 lat to zmienili na inne auto

nie, malucha nie było, ale najbliższy wujek do dziś jezdzili kaszlokiem-białym i jest jedyny w okolicy, choć ostatnio przerzucił sie na autobus, bo znowu wyjeżdżał z garażu z otwartymi drzwiami i je w koncu urwał:P

Gość dnkldnewdededa
polonezem jeździli ;)

ja mam 27 l. i odkąd pamiętam rodzice mieli malucha, najpierw kremowego, potem przemalowali na czerwono. Jak nie chciałam spać w nocy jako dzieciak to podobno wozili mnie nim po wsi bo tylko wtedy zasypiałam :D jak miałam kilka lat to zmienili na ... forda fiestę? to był luksus :classic_cool:

Gość inkto gnito
tak moi rodzice odkąd pamiętam mieli malucha, najpierw białego, potem przemalowali na niebiesko, potem poszedł na złom, potem kupili kolejnego malucha i tak jeździliśmy maluchem do roku 2010

Gość polskie
patriotyczne auto

Gość nienawidze coco chanel mademoi
27 lat, maluch był odkąd pamiętam, granatowy, sprzedali jak miałam z 12 lat