Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełnanadziejii

11 dzięn brak @ i tesy -

Polecane posty

Gość pełnanadziejii

witam, Chyba juz wariuję. @ spóźnia mi się 11 dzień wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Czy mozliwe żeby @ tak się spóźniał. Mam spuchnięty dół brzucha jakby zaraz miał eksplodować . Dodam że w ostatnim miesiącu chorowałam 2 razy i poddawałam się morderczym treningom , ale już sama nie wiem czy to mogło mieć wpływ. Oczywiście wybiorę się do lekarza ale chciałabym usłyszeć Wasze opinie, może byłyście w podobnej sytuacji :) pozdrawiam

Gość Swete
mialam podobny problem w dodatku troche gorszy bo spoznial mi sie okres 24 dni po24 dniach dostalam w dodatku taka ze wow wczesniej zrobilam 3 testy i kazdy byl negatywny a czym bylo spowodowane opoznienie hmmm pojecia nie mam ..dokt sam nie wiedzial jedynie co moge podejzewac to problem z tarczyca bo od jakiegos czasu ciagle mam problem z regularna miesiaczka ;/ wiec moze masz tak samo... ?

Gość pełnanadziejii
jako nastolatka miałam problemy z tarczycą ale to było ho ho lat temu ;) czy takie problemy mogły się pojawić nagle? w sumie może masz rację ;) powinnam przestać sobie wmawiać ;) dzięki.

Gość Swete
moim zdaniem skoro mialas problemy z tarczyca wczesniej to mogly sie niestety ponowic ;/ niechce cie oczywiscie martwic a ile masz lat i starasz sie o dzieciatko? bo widzisz ja wtedy podczas tej dluugo oczekiwanej miesiaczki mialam rowniez takie same objawy na jak okres az wkoncu i tak przyszedl.. tak czy inaczej nie powinnas tego ignorowac

Gość pełnanadziejii
o dziecko sie nie staram ale nie byłobym nic strasznego jakbym była w ciązy ponieważ jestem już dorosła , ale jednak wolałabym nie :) objawy mam jak przed @ szczególnie opuchnięty w dole brzuch tak jakby @ miał przyjsc lada chwila . Dodam też że mam długie cykle bo 31 dniowe. Już sama nie wiem jutro zrobie drugi test i sie okaże .

Gość Swete
ja na twoim miejscu radzilabym ci isc do dokt sama nic nie wykombinujesz a bd ciagle rozmyslac kiedy wkoncu przyjdzie no i oczywiscie powtorz test za 2 dni naprzyklad jesli jeszcze nie dostaniesz..

Gość pełnanadziejii
tak też zrobie ;) dzięki :)

Gość 70 dkg w tydzien?
jezeli sie starasz o dziecko, czemu robisz jakiess mordercze treningii?

Gość pełnanadziejii
nie staram się o dziecko.

Gość 70 dkg w tydzien?
aha, zmylił mnie Twoj pseudonim.