Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem coraz glupsza

Jestem przykladem glupiej naiwnej eks!!

Polecane posty

Znowu dalam sie nabrac!!! A daje sie tak nabierac od przeszlo 4 lat i co najzabawniejsze, ze po watpliwosciach jakie mnie nachodza- ze nigdy wiecej, pojawia sie mysl- NIE!! Tym razem chyba juz naprawde mu zalezy, zmadrzal... a tu psikus! Ostatnio eks moj duzo sie odzywal, gadki szmatki, nawet czyny- wiadomo zeby przedupczyc ;/ i zainteresowanie dzieckiem- zeby w rodzinie pokazac jak mu uroslo. To wszystko z jego strony. Teraz jak jest potrzebny- cisza. Urwal sie. Nie ma go. A najlepiej ze za jakichs czas znowu sie odezwie.. Mam nadzieje ze tym razem bede silna i sie nie dam. Tak to prawda-- kobiety niektore sa glupie!!

Najgorsze jest jeszcze to, ze jak kobieta, jest naprawde dobra, uczciwa, nie zdradza, nawet nie daje powod do zdrady, kocha tego jednego.. to taki wlasnie palant jej sie trafia co wykorzystuje to na maxa.. NIe wazne czyim kosztem.

Gość blonosa
Pora zmadrzec lub udac sie na terapie,bo jestes uzalezniona.

Mozliwe. Zastanawiam sie, czy pojechac mu, napisac ( bo tylko to jedynie moge zrobic) jak mnie bardzo irytuje i ze nigdy juz sie tak nie dam nabrac, ze to byl ostatni raz... Czy sie nieodzywac?? I dac sobie juz spokuj?! W sumie nawet go to nie ruszy.. Odezwie sie tylko jak bedzie mial jakichs interes w tym.

Gość Wojtuś12
czyli innymi słowy twój ex dzwoni jak chce cię wyruchać tak? jesteś taką charytatywną prostytutką :)

NIe do konca.

Gość placki gotowe
a ty muślisz,ze czym jesteś? jesteś niczym prócz wora na sperme,tak jak wiekszość durnych bab,taka wasza rola i chuj wam w dupe

Bez wulgaryzmow prosze!!! Nie nie jestem worem na sperme* co za slowa ?!!! Ponioslo mnie z braku laku... jeden raz, a wiec ... zreszta nie chodzi nawet o to. Chcialo mi sie tak samo jak jemu.. Bardziej raza mnie inne sprawy....

Gość blonosa
Po co dzwonic i sie osmieszac,wygadujac mu to i owo.Zlej dziada i tyle.Milczenie jest zlotem;-)

Gość Arkadiusz446
witam.mysle ze powinnas uniezaleźnić sie od seksu z nim.poprostu poznac kogos i miec gdzies to co on mysli

Mysle zlac dziada, owszem. Ale za jakichs czas, pewnie bedzie mial interes, i znowu sie odezwie. Nawet nie chodzi o mnie.. Beda np swieta i bedzie chcial zobaczyc dziecko, a teraz ma w dupie i schowal glowe w piasek.. I co ? Niepozwolic??

podnosze jest tu jeszcze jakas naiwna jak ja?? jak sobie poradzila z naiwnoscia i powiedziala: stop.

Gość kysiaa
On ma swoją rodzinę?Płaci alimenty?

placi. nie ma

Gość fajjjfus
"jakichs czas" kobieto, jak t piszesz? 'jakichś' to forma mnoga!

Gość anna maria czopek
jedyna rada - poznac kogos i ulozyc sobie zycie od nowa. nie odzywaj sie do niego. niech mysli, e cie nie interesuje. jak bedziesz pisac to bedziesz sygnalizowac, ze ci zalezy, a on nie jest tego wart. sama bylam w podobnym polozeniu, tyle, ze nie mielismy dziecka. tak sie nie da zyc. musisz to zakonczyc. i naprawde sie uwolnisz dopiero w tedy, gdy znajdziesz kogos innego. spotkaj sie z kims. idz na pare randek. na nim swiat sie nie konczy.

to nie jest wcale takie proste... i w tym problem.

Produkcja pszenicy, ryżu, bawełny, trzciny cukrowej, drzew cytrusowych, palmy daktylowej; koczownicza hodowla owiec, bydła, wielbłądów; wydobycie gazu ziemnego w Beludżystanie; elektrownie wodne (Tarbela na Indusie) i elektrownie jądrowe; rozwinięty przemysł bawełniany, wełniany, cukrowniczy oraz rzemiosło (dywany, broń); transport kolejowy, samochodowy; główny port morski to Karaczi.