Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pałac w wilanowie

Przeczytajcie i podsuńscie pomysł....

Polecane posty

Gość pałac w wilanowie

Hej, Od dłuższego czasu mam wrażenie, że w naszym mieszkaniu coś się dzieje.... W poniedziałek- robiłąm sałetkę, stół był uprzątnięty z nuepotrzebnych sprzętów, na stole same warzywa, deska, nóż, miski, talerzyki.... Musiałam wyjśc w trakcie przygotowania sałatki (na 2 h). Nikt w tym czasie nie był w domu. Mój TZ był ze mną, nikt inny nie ma kluczy do mieszkanie. Wracamy, na stole stoi szklanka z czymś lekko brązowym, płyn. Pytam czy TZ robił córce herbaty, czy coś innego do picia. On, że nie. Ja też nic nie robiłam. Próbuje, smakuje dziwnie..... Jakoś dałam spokój, nie męczyłam tematu. Wczoraj zdrzemnęłam się z rana, spałam z 1,5h. Budziłam się chyba z 5 razy w tym czasie. Za każdym razem wybudzał mnie dźwięk ala "spadający pilot na podłogę, w salonie". Wiem, że mi się to nie śniło. Umiem kontrolować sny, na 99% nic mi się takiego nie przyśniło. W nocy mam wrażenie, że "coś" chodzi po mieszkaniu, mój TZ coś dziwnego czuje. Sprzatającw czoraj przed snem, położyłam pewną rzecz na suszarce w taki a nie inny sposób, dzisiaj rano leżalo to zupełnie inaczej.... W ciągu dnia wiele razy słyszę jak coś w kuchni spada.... Zwariowałam, czy ktos ma klucze do naszego domu...

Gość sopot
marna prowokacja

Gość pałac w wilanowie
pisze powaznie....

Gość azza
załóż sobie kamerę to będzie widać co się dzieje/

A po co ktoś miałby chodzić po waszym domu? Gdyby chciał coś ukraść to by ukradł i poszedł, a nie bawił sie w robienie kawałów.

Gość pałac w wilanowie
skad mam wiedziec....:/