Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlachetny dziad

Nie ufam lekarzom! Kto jeszcze?

Polecane posty

Gość szlachetny dziad

Ostatnio miałam problemy z gardłem, wiec udałam się do lekarza. Ten, po obejrzeniu gardła (nawet mnie nie osłuchał) przepisał antybiotyk, który mi nie pomógł. Ostatnio znów poszłam do lekarza- innego, opisałam sytuację, zbadał mnie i stwierdził, że nie mam zaczerwienionego gardła i że nic mi nie przepisze. Kurcze, więc wymyśliłam sobie chorobę....

Gość potrzebujacaaaaaaa
jaka ty masz wiedze zeby nie ufac lekarzom...rozwalaja mnie ludzie ktorzy nie maja pojecia o medycynie i fizjologi czy patofizjologii a oceniaja prace lekarzy;] gardlo nie jest czerwone antybiotyk wg ciebie nie pomogl...a zeby masz zdrowe??---do bolu gardla nie musial cie osluchiwac...

Gość szlachetny dziad
No dobrze- ale to cięzko poradzić człowiekowi co ma zrobić dalej? NAjlepiej powiedzieć- 'ja tu nic nie widzę' i8 odesłac do domu. Nie, kompletnie się nie znam na medycynie, więc mam umrzeć w domu na bliżej nieokreślony ból gardła? Zęby mam zdrowe, regularnie odwiedzam dentystę. A objawy- ból gardła przy przełykaniu na końcu języka, duszności, problem z nabraniem głębszego oddechu.

Gość potrzebujacaaaaaaa
bylas u laryngologa czy u ogolnego?

Gość szlachetny dziad
Antybotyk nie pomógł na mój problem czyli nie zniwelował tych objawów

Gość szlachetny dziad
Byłam u lekarza ogólnego

Gość szlachetny dziad
I jednym z objawów (ale to pewnie po antybiotyku) jest ogólne osłabienie i czasem serce mi wali.

Gość potrzebujacaaaaaaa
no to wszystko wiadomo idz do niego po skierowanie do laryngologa..ogolny ma tylko wiedze ogolna skoro problem nie zniknal nie moze ci odmowic wizyty u specjalisty.. choc problem z oddychaniem a bl gardla raczej malo ma ze soba wspolnego no ale w kazdym razie laryngolog bedzie juz wiedzial na pewno co jest.

Gość potrzebujacaaaaaaa
problem z oddychaniem i derce to jedno----gardlo na bank nie ma zwiazku . musisz poac lekarzowi dokladne objawy

Gość czakrak
Ja nie ufam tylko lekarzom, którzy pracują w państwowych instytucjach, ponieważ tam się nie dba o pacjenta, a lekarze nie przywiązują większej uwagi pacjentowi. Wolę leczyć się prywatnie, gdzie poziom usług jest znacznie większy. http://florimeble.pl/5-narozniki

Gość szlachetny dziad
potrzebujaca- dzieki :) te dusznosci to dopiero ostatnio sie pojawily. Tak zrobie, przejde sie o skierowanie

Gość potrzebujacaaaaaaa
co do lekarzy -prywatnie czesto ci nawymyslaja zeby skasowac za ilosc wizyt heh.....nie ma reguły trzeba tylko orientowac sie w dobrych specjalistach.........powodzenia:)

Gość kiki i koko
może to być np refluks od żołądka

Gość melaFela555555
to moze byc od zeba. moj brat tak mial. ciagle bolalo go gardlo i okazalo sie ze to chora osemka

Gość też nie ufam lekarzom
bo czesto popełniają błędy ty dostałaś na to antybiotyk ja dostałam lek antywirusowy, wcale mi nie pomógł objawy które masz mogły być spowodowane przez infekcje wirusową,lub bakteryjną lub refluks żołądka albo inne przyczyny masz rację że masz pretensje do lekarza że nawet Cię nei osłuchał bo problemy z oddychaniem mogły być spowodowane zapaleniem oskrzeli itp prawda jest taka że lekarze zamiast robić testy zapisują lek w ciemno

Są różni lekarze, jednym się ufa, innym nie. Nie ma sensu tez pisać, że lepsi są prywatni bo to też różnie bywa.

09:56 [zgłoś do usunięcia] potrzebujacaaaaaaa jaka ty masz wiedze zeby nie ufac lekarzom...rozwalaja mnie ludzie ktorzy nie maja pojecia o medycynie i fizjologi czy patofizjologii a oceniaja prace lekarzy;] gardlo nie jest czerwone antybiotyk wg ciebie nie pomogl...a zeby masz zdrowe??---do bolu gardla nie musial cie osluchiwac..." Wystarczy taka wiedza ze zdarzajką sie konowały oszuści ale jesteś zbyt tępa aby to zrozumieć:P. Jestem zdziwiony że nie słychać pacjentów co zaszlachtowali konowałów za to że narozrabiali:P.