Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gtd.p

tez uwazacie jak czubaszek ze najwazniejsza jest kasa w zyciu?

Polecane posty

Gość apipapi
nie trzeba tak uważać,zycie ci pokaże,ze tak jest

Gość bvhghgh
oczywiscie ze tak!!!! kasa jest najwazniejsza! za kase kupujesz sobie lepsza opieke lekarska, nie stpisz w kolejkach, stac cie na dobrych lekarzy wole chorowac na raka majac 1.000.000 na koncie niz jako bezrobotna co z tego ze choroba nie wybiera....mam wieksze szanse na wyleczenie, stac mnie na drogie badania, mam lekarza pod reka, czuje sie pewniej

Gość bgjfswerghj
w pracy -najwazniejsza jest wysokosc wyplaty bo ludzie pracyja zeby zarobic na zycie a nie dla idei , dla przyjemnosci , zeby pracodawca skurwiel mial satysfakcje-kazdy pracodawca prywaciarz to skurwiel--gówno płaci a wyzyskuje z e hhoo -praca sluzy tylko i wyłacznie do zarabiania kasy - trudno lubic gównopłatna prace - chyba akzdy wolalby byc bogatym nierobem niz wyrobnikem wyzyskiwanym przez skurwiela

Gość fajjjfus
tak choć nie oznacza to, że wszystko należy dla niej robić jednak najważniejsza jest

"Pieniądze szczęścia nie dają... ale zakupy TAK!" A serio... pieniądze nie są najważniejsze, ale w obecnym świecie absolutnie nie da się żyć bez pieniędzy, a zbyt mała ich ilość powoduje, ze jesteśmy nieszczęśliwi.

pieniadze szczescia nie daja,ale doskonale pozwalają sie bez niego obejsc ... pieniadze i zdrowie najwazniejsze

Gość apipapi
bardzo ładnie powiedziane:-)

Gość nkilopr
jest ksiązka Miki Brzezinski-znaj swoja wartośc-ona byla dziennikarka w tivi -program prowadzila z facetem i okazalo sie on zarabial 14 razy wiecej o niej - to ksiazka o dyskryminacji kobiet w pracy - szef zasypywał ja pochwałami zeby siedziala cicho ale coz -pochwały mozna se wsadzic w dupe bo rachunkow sie nimi nie zapłaci- 1, 5 mln polakow zarabia najwyzej 1 tys miesiecznie -to wiadomo ze nienawidza swej roboty-ale robia ja by przezyc- tylko kretyn mowi ze ludzie pracuja z powodów poza materialnych - ludzie pracuja tylko i wyłacznie dla kasy, po to zeby przezyc i zarobic na zycie-rynek pracy jest huujowy -jest ksiazka barbary Ehrenreich - Za grosz epracowac i nie przezyc- o nedzy i pracy w USa-

Gość 34636643
Pieniądze są bardzo ważne, bo wszystko kosztuje. Każda rozrywka czy wakacje. Ogólnie, żeby żyć ciekawie, poznawać świat, próbować nowych rzeczy, trzeba mieć kasę! Bez niej można siedzieć w domu i się nudzić.

Rodzina, zdrowie, kasa...wszystkie te rzeczy są ważne i nie da sie do końca cieszyć jednym bez drugiego. Ale ogólnie sie zgadzam, kasa jest bardzo ważna i nie wyobrażam sobie nagle utrzymywać rodziny np za dwie najniższe krajowe pensje :o

Gość nkilopr
naukowcy twierdzą -ze w pracy durne baby daja sie uciszyć pochwałami - wiec pracodawcy.przelozeni chwalaja baby jak sie da bo to nic nie kosztuje a facet -żada - materialnych bonusów, profitów bo pochwały mozna se wsadzic w dupe-w pracy liczy sie tylko wysokosc wypłaty a gównopłatnej pracy mozna tlyko nienawidzic

Gość lijikr
wiadomo ze niskoplatnej pracy sie nienawidzi

Gość wefwefw
Nie ma nic ważniejszego niż pieniądze bo to one są podstawą egzystencji własnej i najbliższych. Uśmiech dziecka? Rani serce gdy dziecko ufnie patrzy bo nie wie że mają was eksmitować gdyż pracodawca nie płacił a ty nie płaciłaś rachunków. Wtedy chce się zabić i dziecko, i siebie. Bez pieniędzy nie ma niczego. Nie ma też pomocy bo nikt cię nie uważa już za człowieka.

Gość gcfgfg
zalezy jakie masz podejscie do wszystkiego innego... pieniądze mną nie rządzą tylko ja nimi

Gość jsqwijqwojw
zdrowie ważniejsze. Co z tego ,że masz kase jak nie masz np zdrowia i nic nie da sie z tym zrobić nawet za duze pieniądze?

nie. ktoś bliski mi leży w szpitalu od niedawna i nawet pieniądze nie dadza pewności, że i on i jego brat beda chodzili. zdrowie, mozliwości i miłośc. pierdolić kase

Gość jikol
zdrowie jest wazniejsze od kasy -ale jesli juz czlowiek pracuje to w pracy wysokosc wypłaty jest najwazniejsza bo nie pracuje sie dla idei tylko z czystej prozy zycia -wieksosc ludzi narzeka na gówniane pensje

Zdrowie jest ważniejsze, ale jesli zdrowia zaczyna brakować nic nie jest tak pomocne jak kasa, a przypadków gdzie kasa już nie pomoże jest bardzo mało i zanim sie dowiesz o swoim beznadziejnym stanie kasa jest niezastąpiona

Ona jest głupia tak jak inni co tak twierdzą:P.Gdyby zostałyby jej odcięte kopyta i wypalone gały oraz uchale potraktowane muzyką 140 db przez dłuższy czas oraz zarobiłaby nożem po bebechach to by się przekonała że sa ważniesze rzeczy od forsy:P.

11:16 [zgłoś do usunięcia] kciukiem kciukiem@tlen.pl'; nie. ktoś bliski mi leży w szpitalu od niedawna i nawet pieniądze nie dadza pewności, że i on i jego brat beda chodzili. zdrowie, mozliwości i miłośc. pie**olić kase http://www.voila.pl/478/0m79y/?1 http://www.voila.pl/404/od2x0/?1" A co to dokładnie za problem:O?Może znam jakiś sposób:classic_cool:.

Taaaa :p ciekawe Max czy w takim przypadku wolałbyś darmowo leżeć w szpitalu na sali razem z 6 innymi osobami, do których przychodzą wycieczki gości, czy moze zatęskniłbyś za odpłatnym pokojem jednoosobowym, tv na sali itd w prywatnej klinice

spoko, sala prywatna jest, leżą sami, także i z kupą robieniem nie ma problemu. nic takiego, jeden ma obie nogi polamane i przywieszone ciezarki do srub wwierconych w kostki, drugi ma tylko jedna zlamana, ale tak zmiazdzona, ze nawet gipsu nie zakladali, bo na co. oczywiascie wypadek przez debila, bo oni nawet w samochodzie nie byli. ale wlasnie dostalam sms, ze jeden z nich dzis juz na siedzaco jadl:) do przodu powlusku, moze zav rok beda codzic

kasa jest bardzo wazna bo z kasa mozna wygodnie zyc i nie martwic sie o jutro ...ale jak jej nie ma tez mozna zyc i cieszyc sie zyciem ...jesli ma sie obok siebie ukochana osobe to wszystko mozna.....ha.......wczoraj mielismy 4 reczke w totolotka...dobra i stowka..:)

11:30 [zgłoś do usunięcia] Z Kokardą Taaaa ciekawe Max czy w takim przypadku wolałbyś darmowo leżeć w szpitalu na sali razem z 6 innymi osobami, do których przychodzą wycieczki gości, czy moze zatęskniłbyś za odpłatnym pokojem jednoosobowym, tv na sali itd w prywatnej klinice" Ciemnoto ja nie pisałem o tym że lepiej być biednym niż bogatym ale że lepiej być zdrowym niż bogatym:P.Po 2 tak prawde mówiac jeżeliby była profesjonalna obsługa to raczej bym wolał być z towarzystwem o ile by było przyzwoite:P. kciukiem no to jest problem bo nie mam sposobu na profesjonalne zagojenie ran tego typu i akurat w dziedzinie chirurgii najmniej bym mógł pomóc:O.Na pocieszenie napisze ze znam metodsy które powodują że złamane kosci prędzej się goją-są to odżywki no i pewne znaczenie ma zdrowa ,nieskażona dieta:classic_cool:.Szkoda że w tym przypadku znacznie mniej pomaga niż w przypadku raka,nadciśnienia czy miażdżycy:O.Ale i tak polecam spróbować z tymi odżywkami:classic_cool:.Może to skrócić gojenie sie kości i niektórych ran o ponad połowę czasu:classic_cool:.niestety ale nie zagwarantuję że się zagoi to jak powinno :O.

Oczywiście porównywałem bogactwo i choroby w podobnej skali a nie bycie obrzydliwie bogatym z chorym na katar albo sparaliżowanego delikwenta ślepego i głuche bez nozek i raczej z zarobkami 10000 zł miesięcznie bo jak na bogaczy to niedużo :P.

tylko sęk w tym, że kasy to oni mają od groma i mogliby nawet zapłacić. ale nie ma za co zapłacić, bo te pogruchotane gnoty nawet jak sie zrosną to nie wiadomo jak i czy w ogóle i tym sposobem przez glupote kretyna koleś , ktory zajal 2 miejsce w skakaniu na quadzie nie wie czy chocby jeszcze na nim usiadzie. debilizm.