Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvhghgh

W miejscu pracy jest palarnia!!! gdzie zaskarzyc!!!

Polecane posty

bvhghgh jaka odwage hahah odwage to bys miała jak bys poszła do szefa i powiedziała jasno o swoich zamiarach, a jesli by się to nie zmieniło to bys poszła tam gdzie trzeba i sie przedstawiła a nie brudy robisz "anonimowo" i smiesz mówic MAM ODWAGĘ hahahahaahahahahah dobre sobie :D

Gość autorka ma racje
nikt tu nie ma racji ! nie znacie ustaw ludzie, nie ma palenia w szpitalach

bvhghgh jaka odwage hahah odwage to bys miała jak bys poszła do szefa i powiedziała jasno o swoich zamiarach, a jesli by się to nie zmieniło to bys poszła tam gdzie trzeba i sie przedstawiła a nie brudy robisz "anonimowo" i smiesz mówic MAM ODWAGĘ hahahahaahahahahah dobre sobie

Gość autorka ma racje
jezeli jej szef robi brudy- to czemu ona ma nie robic?:) popieram

autorka ma racje może ma, ale jakim prawem pisze "jutro wysylam pismo przynajmniej mam odwage a nie jak 90% Polakow boi sie wlasnego cienia" to jest tw zdaniem odwaga?:D

11:40 [zgłoś do usunięcia] WolnaNarzeczona Za godzine nie jest się w stanie wywietrzyć pomieszczenia, w którym pali kilka, kilkanaście czy kilkadziesiąt osob/" Czyżby:P?Jak ktoś sie postara to przewietrzy przez 10 minut aby nie bylo czuć:P.No chyba ze chodzi o przewietrzenie do takiego stopnia aby nie można było profesjonalna analizą chemiczną wykryć składników tego dymu:D. A ci9 co pitolą o kapowaniu ja też bym mógł nazwać kapowaniem gdyby tym"przeciwnikom kapusiów" zechciało sie donieść o tym że ktoś im z puszki w mordę władwał jakiegoś gazu bojowego:D.