Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka kokosanki 19

Szlachetna pczaka - widzieliście to zgłoszenie?!

Polecane posty

Pani Grażyna (56 l.) i pan Waldemar (61 l.) wychowują szóstkę dzieci dzieci: Dagmara (33 l.) , Adam (30 l.), Paulina (29 l.), Olga (27 l.), Tomasz (25l.) i Ania (24l.). Przyczyną trudnej sytuacji rodziny jest brak pracy u pana Waldemara. Natomiast pani Grażyna nie może podjąć pracy z powodu konieczności opieki nad dziećmi. Szczytem marzeń rodzeństwa byłoby posiadanie telefonów komórkowych, a dla rodziców pralki i sprawnego komputera TO KPINA I ŻART JAKIŚ!!!!

Daj linka do strony z której to wzięłaś...jestem ciekawa bo przed chwilą zajrzałam i było napisane że rodziny mozna przeglądać od 17 listopada...no ale może czegoś nie zauważyłam...

To jest zgłoszenie z zeszłego roku 🖐️

I przyczyną trudnej sytuacji nie jest chyba bezrobocie Pana Waldemara tylko szóstki pasożytów... sorry ale ja w wieku najmłodszej latorośli zasuwałam już całe dnie..

Gość bvghghg
Taaa jasne,

Gość lijikr
rycze ze smiechu-jasne sa dorosłe chore , niepelnosprawne uposledzon e dzieci , zdane na rodzine ale chyba nie cała sżóstka/ takie byki nianczyć?

"mam koleżankę , której rodzina jest w szlachetnej paczce - na czas wizyt wolontariuszy i pracowników MOPS wynieśli do piwnicy sprzęt , lepsze ciuchy ,markowe zabawki -ona nie prosi o duże rzeczy , właśnie takie codzienne typu zabawka dla dzieciaków ( ma 4 córki) ,środki czystości , książeczki,żywność z długim terminem , koc czy farbę do odnowienia mieszkania - napewno znajdzie się darczyńca , który jej paczkę zorganizuje bo przecież to w sumie drobiazgi - a ja to widzę tak -jej mąż zarabia dobre pieniądze (jest glazurnikiem i malarzem - ale wziętym - terminy ma zajęte na rok do przodu - pracuje w stolicy ) ale całość na lewo , ona z Mops bierze każdy możliwy zasiłek , dodatek ,celówkę czy jak to się zwie , dzieciaki jedzą obiady w szkole za free żeby nie musiała gotować w domu ,2 letnie autko zarejestrowane na brata ... jedyne ,co się zgadza w opisie to to ,ze Pani Kasia ma 4 małych dzieci" W zeszłym roku chciałam pomóc rodzinom wskazanym w Szlachetnej Paczce. Jednak po zapoznaniu się z profilami osób, mieszkających w mojej okolicy, a więc takich, które można zweryfikować, postanowiłam żadnej z tych osób nie pomóc. Jeśli chcecie i macie możliwość, rozejrzyjcie się sami...