Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lknfein

pytanie hipotetyczne co byscie zrobili w przypadku trwalego kalectwa po urazie k

Polecane posty

Gość lknfein

kregoslupa z waszym zyciem? wiedzac ze jestescie skazani na pomoc innych do konca waszych dni ?

Gość przeciez to oczywiste
Zajebał bym sie. Tylko nie wiem jak... na pętlę trochę trudno. Prądem w wannie to nieskuteczne i długotrwałe. Podobnie jak podciecie żył Może jakieś leki przed snem.

Gość Wojtuś12
moje życie by się wiele nie zmieniło smutne ale prawdziwe :( 😭

Gość anna maria czopek
nie wiem. tego nikt nie wie. latwo powiedziec, ze zrobilbym to i tamto, ale punkt widzenia, zalezy od miejsca siedzenia. mysle, ze nikt nie zna samego siebie na tyle, aby przewidziec swoje zachowanie w kazdej sytuacji - tym bardziej w takiej. mam wielka nadzieje, ze nigdy nie bedzie mi dane sie tego dowiedziec.

Gość przeciez to oczywiste
Ty masz racje. Nie wiem co najpierw głodował bym przez x czasu. Ale pewnie by nie starczyło więc postarał bym się o sponsora. Który zafundował by mi tak z 40KG bombkę ukrytą niby w moim wózku elektrycznym. Który niby to się zepsuł na złym podjeździe. I wówczas rozpierdolił bym nasz mały biały domek na wiejskiej. Czemu mam się samemu zabijać jak można zrobić coś dobrego.