Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podirytowanaaa

czemu grube dziewczyny sa agresywane wobec chudych i zadbanych i osób które wolą

Polecane posty

Gość podirytowanaaa

grube i zaniedbane lubią jedynie grube i zaniedbane, jak jakas jest bardziej zadbana i chuda to się w nich buzuje na sam widok, są agresywne nawet do takich osób którym się podobają chude i zadbane!!!

Gość podirytowanaaa
świat stanął na głowie na mojej uczelni porobily się gangi wielorybow które ciągle chodzą z żarciem w rękach i obgadują szczupłę osoby!

Gość Maaambaaaaa
Ale gruba nie koniecznie znaczy zaniedbana. ja jestem gruba i w moich oczach to szczuple dyskryminuja wielkie

Gość podirytowanaaa
tam gdzie jestem to grubsze sa jakieś strasznie agresywne i sfrustrowane :/ atakują i wtrącają się w nie swoje sprawy. jak widzą zdjęcia jakiś modelek to wyszydzają. patrza co kto je i mówią jak strasznie mało. wogóle jakaś masakra. wiem, że wygląd to nie charakter, ale u mnie sie jakoś tak porobiło, ze gangi chałaśliwych grubasów (zazwyczaj kilka agresywnych kobiet + 2 podelgłych im facetów), chcą upokorzyć kogoś na siłę za bycie chudym, zadbanym...

chude nie zawsze łączy sie z zadbanym:O poza tym, co z tego , ze jesteś chuda, skoro niedouczona (chałasliwe...:O) i popieram w tych czasach, to te wieksze są normalne, a chudzielce szydzą z wielkości posiłku, wielkosci tylka i same jecza, że nadal sa za grube, z czego te wieksze sie smieja

Gość podirytowanaaa
kciuckiem już parę razy pisałas tutaj, ze jesteś osobą chorą psychicznie :) nie mam zamiaru z tobą dyskutować dopóki się nie wyleczysz :)

rozumiem, ze napisałam coś iście psychicznego, ze aż boisz się wymieni,c ze mną kilku zdań?:)

Gość kciukiem masz racje, madra
z Ciebie dziewczynka :)

a z ciebie srednio, skoro podstaw ortografii nie skumałaś na etapie szkoły podstawowej. widzisz, nawet psychiczni są madrzejsi od tych chudych i podbno zadbanych:D

Gość kciukiem masz racje, madra
Jestem po Twojej stronie, te posty powyżej to nie ja Jesteś fajna 👄

Gość podirytowanaaa
lepiej miec problemy z ortografią niż z głową i ciałem :)

Gość Moniczka231231232131
Bo zazdroszczą ,albo same się czują podirytowane tym ,że innym sie udało ,a same nie potrafia schudnąć .proste

Gość Moniczka231231232131
z tym ,że znam pare dziewczyn co sa grube ,ale się z tym pogodziły i nie są zlośliwe dla szczupłych

Gość Podrytowana
kciukiem widać, że ma chorą głowę po tej ULANEJ twarzyczce :)

Gość myszy myszy
Hej, zgadzam się że to szczupłe dziewczyny są uszczypliwe w stosunku do grubszych osób. Nie wiem od czego to zależy. Ja np nie należę do szczupłych osób (do grubych też nie, mam średnią budowę ciała) i mam szczupłą koleżankę. Nie wiem po co ale na każdym spotkaniu marudzi jaka to ona jest gruba. Na studiach miałam koleżanki z którymi też już nie mogłam wytrzymać- każdą dzieczynę, a już zwłaszcza grube obmawiały i miesząły z błotem.

z ciałem problemu nie mam, z głowa owszem, ale przynajmniej nikt nie traktuj mnie jak półgłówka ze względu na kilka dolegliwości. mój czteroletni bratanek zna zasade, kiedy wstawia się ''h'' , a kiedy ''ch'':O

Gość fmeslfmewlfkewfew
bo każdy chce sie poczuć leszy i te szczupłe i grube to logiczne choć gdyby te osoby nie miały kompleksów nie musiałby umniejszać wartosci innych zeby sie lepiej poczuć wiec wynika to z tego ,ze nie czują się do konca pewnie ze swoim wygladem

Gość podirytowanaaa
kciukiem - swoimi wypcinami o ortografii potwierdzasz tylko moją teze :)

Gość Podrytowana
kciukiem oświeć na jaka jest zasada pisowni ch i h na początku wyrazu!!

Gość Podrytowana
ja bardzo chętnie poznam zasadę pisowni ch i h na poczatku wyrazow czekam z niecierpliwością :)

są zasady, są wyjątki i sa słowa, gdzie jest logiczne, co powinno się wstawic i tylko tłuk zrobi błąd. i nie wiem, gdzie tu widzisz wypociny, ja widze tylko delikatne aluzje. nie sadzisz, ze powinnaś zająćź się tym, co wazne, a nie swoim tyłkiem?

Gość Podrytowana
napisałaś, że jest zasada to prosze ją podaj!! chodzi mi o słowa zaczynające się na ch i h :) czekam!

niepisana zasada, ze to jest logiczne tłuku.;O i nie krzycz, bo Ci żyłka na chudej doopie pęknie, a Ty dajesz świadectwo, ze Cie podkurwilam;]

Gość podirytowanaaa
uważam, że okazjonalne błedy ortograficzne to bardzo mały problem o wiele mniejszy niż chora glowa i ciało. po zatym twoja uszczypliwość świadczy tylko o tobie a nie o mnie :)

Gość Podrytowana
kcikiem napisz mi jaka to jest logiczna zasada że sie pisze ch czy h na poiczatku zdania :)??

Gość Podrytowana
kciukiem możesz mi zacytować taką zasadę ??

Gość podirytowanaaa
przypomniała mi sie jedna koleżanka która dopiero po 2 latach na dukanie wyzbyła się złośliosi i uszczypliwości wobec osób chudych i zadbanych

no to patrz wyżej. jezu, ty naprawdę jesteś taka głupia, czy tylko udajesz? bo z tego co piszesz, mozna wnioskowac, że twoja wersja jest również prawidlowa. kurwa z taka znajomościa ojczystego języka nie wróżę Ci dobrej pracy i inteligetnego męża. nawet z chudym tylkiem.

Gość podirytowanaaa
wyzbywająć się złości do chudych i zadbanych mozna poznać naprawdę fajnych ludzi którzy wychodzą poza świat swoich kompleksów i wstydu, zastanówcie się grubasy, a może sami poznacie zdrowszy tryb zycia i jednocześnie wyzbedziecie sie wstydu i kompleksów