Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podirytowanaaa

czemu grube dziewczyny sa agresywane wobec chudych i zadbanych i osób które wolą

Polecane posty

Gość Podrytowana
dlatego cienie o to proszę bo logicznie mówiąc nie ma zasady dla słów ch i h po prstu każde się pisze inaczej i każde się trzeba osobno nauczyć mówiąc, że jest zasada popelniasz gorszy błąd niż autorka a dlaczego?? ty masz problemy z logiką, a ona z ortografią chyba nie musze mówić co jest wazniejsze w zyciu ( nie pochwalam błędów ale i braku logiki) więc kipi z ciepie hipokryzja a do tego jest chora i gruba :)

Gość podirytowanaaa
zapominacie się o czym jest topik leszcze ! a kciukiem niech spada do psychiatry bo jeszcze wyskoczy z moniora i zrobi krzydę komuś albo sobie :D

Gość Podrytowana
no to prosze napisz mi jaka to jest niepisana zasada co do pisowni słow zaczynajacyh się na ch i h :)?? bo google takiej nie zna moze ty mnie oświecisz??

kciukiem, kompleksow to ty masz cala ciezarowke, stad twoje wieczne krytykowanie innych

Gość podirytowanaaa
kciukiem potwierdza tą zasadę :) (o kompleksach)

Gość Podrytowana
kciukiem widzę, jesteś hipokrytką masz problemy z logiką, nawet sama się przyznałaś ale i tak kipi od Ciebie złością, a to nie nasza wina, że taka jesteś :)

niesteyy, moje dolegliwosci wskazuja co innego. z takim zryciem bani mało kto ma kompleksy, ja ich nie mam, nawet teraz kulejaca od dwóch dni, z racji tego, ze moja noga wspolgra z niskim cisnieniem i chujowa pogodą. a pani autorka nie dosc, ze naskakuje na innych, to jeszcze szczeka najglosniej, zeby zamaskowac swoj blad.

... co prawda nie mialam sie do czego przyznawac, zatem logiczne, ze tego nie zrobilam, ale.. niech Ci bedzie, skoro w ten sposob poprawilam ci humor. mnie to egal

kciukiem, jedyna osoba ktora krytykuje jestes ty. jestes strasznie irytujaca, zarozumiala, arogancka. no dobra ale jaka to jest zasada pisania h i ch na poczatku wyrazow? oswiec mnie, panno wszechwiedzaca. i nie odsylaj do google tylko sama sie wykaz wiedza...

zgaga, gdyby mi sie chcialo i Zalezalo wydlubalabym kilka tematow z fotkami, gdzie naprawde ladne i niczego sobie dziewczyny obmawiasz. zatem jesli chcesz kogos oceniac, to zacznij od siebie, bo to od ciebie moga bic kompelsky. Ja ich nie mam i miec nie bede, bo uroda i zazdrosc to najmniej wazne w zyciu sprawy. I naprawde nie zalezy mi , by ktokolwiek mnie rozumial i przyznawal mi racje, moj swiat mnie rozumie i sama zyje w zgodzie ze soba, reszta populacji jest mi niepotrzebna

....leca inwektywy:D, czyli nie ja sie poce (bo to ja wale posta za postem) lepiej juz sie nie odzywaj, bo twoje braki w edukacji raza nie tylko mnie;)

Gość podirytowanaaa
cieszę się, że ktos sie rozpisal w moim topiku :) hihi

kciukiem, jak juz pisalam, kdyby ci naprawde nie zalezalo na opinii innych i mialabys to gdzies to bys tak nie dyskutowala wiecznie i zaciekle ale nie, ty sie pocisz i spinasz jak tylko ktos cokolwiek napisze