Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EnchamnentRoberto

mam krzywe,zolte zeby;/

Polecane posty

Gość EnchamnentRoberto

jak je przynajmniej wybielić bez dentysty?

Paski wybielające z blenda - med - świetnie wybiela . Raz na rok robię i mam bieluteńkie zęby. Koszt ok. 50 zł. Następnie idź do apteki i poproś o jakąś dobrą wybielającą pastę , która nie niszczy szkliwa. Zapłacisz pewnie ok 30 zł. Płyn do płukania jamy ustnej wybielający LISTERIALINE(czy jak sie to pisze ) Nić dentystyczna

Aha i zanim zaczniesz kurację wybielającą to przejdź sie do dentysty i wyczyść zęby z kamienia ( raz w roku na kase chorych jest za darmo ) . Jesli posłuchasz moich rad to za miesiąc będziesz miał/a bielutkie ząbki ;)

Gość juikohy
prpdukty wybie;ajace to super biznes -ale nie daja efektoe jak dentysta - bo mog ausunnac lekie powierzchowne przebarwienia ale nie z mienia naturalnego koloru zebow -niestety-tyle past i plynow wybielalacych stosuje i nico

Gość juikohy
czytalam ze te rozn e kupne preparaty moga wybielic zeby do 4 odcieni a dentysta do 14 -

Ja miałam naprawdę żółte zęby , po stosowaniu tych pasków i pasty, oraz płynu mam bieluteńkie. Widocznie stosujesz co innego, coś co nie działa.

Gość zębata jadzia
ja tez mam krzywe zeby, okropnie. jest to moj wielki kompleks. zawsze brakowalo kasy na aparat. teraz tez sa wazniejsze sprawy niz moje zeby. nauczylam juz sie z nimi zyc. sa krzywe, tego nie zmienie, ale bam by byly biale. krzywe i zolte to juz by w ogole bylo okropne. mam krzywe, ale przynajmniej biale.

Gość juikohy
ale ja na codzien uzywam apsty wybielajacej i plunu wybielajacego a te preparaty widocznie na mych zebach nie daly widocznego efektu -zalezy od naturalnej barwy i stanu zeba

Gość juikohy
preparaty wybielaajce to super biznes -ale nie moga dac z achiny ludowe efektu jak u dentysty

Gość Twdmpdgmgajpg
Zamknij pysk z laski swojej ladacznico 🖐️

Gość juikohy
moze u nielicznych daja -ja na co dzien stosuje wybielajace pasty, płyny nitki, gumy orbit,szczoteczki i huuj to daje - bo naturalny kolor zebow mzoe radyklanie zmienic tylko dentysta

Gość Twdmpdgmgajpg
Zadbać o zęby szczotkowac regularnie, sumiennie. Efekty będą, a jak nie to do dentysty na wybielanie, chociaż z drugiej strony wstyd byłoby iść do dentysty z zaniedbanymi krzywusami 🖐️

Gość Twdmpdgmgajpg
Chyba że ktoś jest takim zerem moralnym jak Narzeczona także nie ma problemu 🖐️

Gość juikohy
poprawki zebow sa baardzo drogie -a samo mycie pastami wybielalajcymi gowno daje

Gość juikohy
mma pecha -ani kawy herbaty koli wina papierochow - mam rodzinnie zólte zeby od malego-gdybym miala kase to bym se super zeby fundła - a tak pozostaja tylko pasty płyny-to juz raczej tylko pielegnacja zwykla bez liczenia na cud wybielenia

Gość Twdmpdgmgajpg
Jak by ci zależało to byś sobie fundla dzieciaki 12lat na zbiory wiśni chodza kase zarabiają nie narzekają starsi ulotki, co kolwiek można nawet dorwac robotę w wakacje dniowka 80zł z groszami ale lepiej narzekać jak by ci zależało to byś miała białe żeby

Gość juikohy
jak cala kasa, pensja idzie na zycie -od wyplaty do wyplaty lzyje -to raczej na zbytki nie mam

Gość Twdmpdgmgajpg
To znajdź sobie sponsora 🖐️

Gość Twdmpdgmgajpg
Sponsora w sensie niech ktoś ci zasponsoruje ten aparat czy co tam chcesz, możesz też pożyczyć od znajomych, jakiś kredyt.. Ile kosztuje profesjonalne wybielenie u dentysty

Gość Wywieranie Wpływu na ludzi
zawiaz ze kokardki na nich po pół roku - jesli bedziesz je nosic z przekonaniem świat zaroi sie od nasladowców :classic_cool:

Gość kiolphyjuik
ładne zeby to przywilej szczesciarzy i bogaczy

Gość też chciałam kliknąc,ale......
"wstyd byłoby iść do dentysty z zaniedbanymi krzywusami " o to do cholery od czego jest dentysta? po to chyba ,żeby wyleczył te krzywusy... chyba,że teraz do dentysty chodzi sie tylko pochwalic swoimi samoistnie piękny,równiutkim i śnieżnobiałym zgryzem.....

Gość kiolphyjuik
natura jest cholernie niesprawiedliwa -ale generalnie wieksosc ludzi ma tkaie sobie lub huujowe zeby

Gość lizystrata
huujowo jest