Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olciaaa9191

kurs fryzjerski

Polecane posty

Witam, szukam jakiegoś sensownego kursu fryzjerskiego .. może ktos mi jakis polecić ? najlepiej by dla mnie bylo gdyby kurs trwal miesiac ... chodzi mi o kurs gdzie pracuje sie na modelkach i uczy strzyżenia od podstaw ... skończyłam studium technik usl. fryzjerskich (PARODIA) nic sie nie nauczyłam ;/;/ chcialabym gdzies znalezc prace ... a kiedys moze swoj salon otworzyc :)) pozdrawiam

ja skonczylam TEB mam tylko papierek a nic sie nie nauczylam nie mialysmy w ogole strzyzenia ;/;/ tragedia dlatego wydaje mi sie e na kursie sie o wiele wiecej naucze

Gość monday academy
monday academy zaprasza na szkolenie u założyciela Akademii Macieja Wróblewskiego już 21 kwietnia 2013r. monday academy to ośrodek szkoleniowy rozwijający i wspierający rozwój talentów fryzjerskich. Proponowane szkolenia poprzez edukację i przekazywanie cennych spostrzeżeń są wynikiem wieloletniej praktyki w zawodzie założyciela Akademii Macieja Wróblewskiego. Dzięki 15-letniemu doświadczeniu w pracy stylisty, odpowiadającego za największe polskie przedsięwzięcia fryzjerskie, pragnie on wspierać i przekazywać swą wiedzę osobom, które chcą spełniać swoje marzenia i potrzebują wsparcia w codziennych zmaganiach zawodowych. Szkoła oferuje przekrój szkoleń o najwyższym standardzie i rozpiętości: od podstaw fryzjerstwa, poprzez zaawansowaną i efektowną koloryzację, aż po precyzyjne i kunsztowne cięcie. Program szkoleń stworzony jest zarówno dla tych, którzy pragną uzupełnienia swojej podstawowej wiedzy jak i dla tych, którzy pragną rozwinąć skrzydła w zawodzie stylisty fryzur. Zespół monday academy zapewnia fundament, wsparcie jak i inspirację do pracy. Zapraszamy na naszą http://mondayacademy.eu/

Gość gość
Ponawiam temat! szukam dobrego kursu w wawie ...help!

Gość Spinka50
Ja skończyłam kurs w Erudio. Sporo można się nauczyć, mieliśmy jak się nie mylę 150 godzin, Bardzo dużo teorii i praktyki ( np techniki strzyżeń, ondulacja, koloryzacja itp ). Na koniec otrzymaliśmy certyfikat i dokumenty potwierdzające zaliczenie kursu :)

Gość Ank_aa
Chodziłam tam gdzie Spinka50 i mogę z czystym sumieniem polecić. To prawda dużo praktyk było ale to akurat bardzo dobrze, najlepiej się człowiek nauczy robiąc sam niż tylko patrząc :) Atmosferka była fajna, wszystko super tłumaczone.

Gość Anduska
A była któraś z Was w Koszalinie u Pani Aleksandry Góreckiej? Szkolenia fryzjerskie przeprowadza tam, z tego co zdążyłam się zorientować, p. Edyta Klebanowska. Szukam opinii na jej temat. Jednak takie kursy trochę kosztują i nie chciałabym zainwestować źle ;)

Gość Stokrotka313
Chodziłam na kursy HairXtend i dzięki otrzymanemu certyfikatowi mogłam przebierać w ofertach pracy w tym zawodzie. Prawda jest taka,że jest ich usługi są jedne z najlepszych. Ostatnio brałam udział w szkoleniach strzyżenia męskiego i barberingu , możesz poczytać sobie o tym tutaj http://www.hairxtend.pl/training/192/t/39

Gość Stokrotka313
strzygę chłopów do zera! szczególnie biznusi

Gość Justyna8484
Moim zdaniem lepiej zrobić kilka krótszych kursów, dzięki którym poznasz najróżniejsze techniki stylizacji włosów. Jeśli nie wiesz, dokąd się wybrać, to mogę polecić Ci Akademię Gnatyshyn w Warszawie na Ursynowie, oni organizują kursy regularnie, mają bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu takich szkoleń. Słyszałam od paru osób, że poziom jest naprawdę wysoki więc warto się wybrać do nich na szkolenia.