Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe jest

czy 2,5 latek może iść do panstwowego przedszkola?

Polecane posty

Gość czy to mozliwe jest

Czy to jest możliwe? Jesli oczywiscie w roczniku nie bedzie na tyle 3 latków żeby zapełnić grupę to czy moga przyjąć 2,5 latka? Oczywiscie dziecko w pełni samodzielne, bez pieluchy, samo je i pije. Jak z tym jest? Coś mi się obilo o uszy ze wedlug nowej reformy 2,5 latki mają być przyjmowane do przedszkola ale nie wiem czy to tylko plotki?

Gość ))))))))))))))
trzeba dowiedzieć się w przedszkolu. Jedne przedszkola przyjmują dzieci które mają 2,5 roku drugie tylko dzieci, które mają skończone pełne 3 lata. Mój synek poszedł do przedszkola w tym roku we wrześniu mając 2 latka i 10 miesięcy

Gość czy to mozliwe jest
dzwonilam wlasnie i przyjmą tylko trzeba się wpisac na liste rezerwową i we wrześniu przyjma. W tym roku przyjęli wszystkie dzieci z listy rezerwowej. Trzeba tylko żeby dziecko bylo bez pieluch bo tak to je nakarmią, przebiorą jakby się posikało. Och jak ja się cieszę. Wreszcie wrócę do pracy.

Gość a pracowac bedziesz??
a pracujesz czy nie? to tez zalzy czy jestes matką pracujacą

Gość a pracowac bedziesz??
no tak, ale musisz w czasie dziecka zapisu pokazac oswiadczenie z zakladu przcy ze pracujesz, a nie ze dziecko zapiszesz i dopiero zazniesz pracy szukac Liczy sie czy jestes matka pracujaca w trakcie zapisu

Gość jestem na wychowawczym
jedno dziekco mam w przedszkolu już i wystarczyl świstek ze jestem zatrudniona no bo przecież jestem. Teraz też taki doniosę no i wracam do pracy.