Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulegly

Facet brany przez kobietę od tyłu. Co Panie na to?

Polecane posty

Wymyśliłbym coś, czego nie lubisz tylko po to, by Cie zniechęcić ;-) BTW, moja dupa nie nadaje się do dymania :-)

O, Sorella 🌼 :-) Mnie też nie kręci, ale trochę mnie podnieca ciekawość Zielonki i jej gotowość na spełnienie mojej fantazji w zamian :-)

Nie analny :-) W zasadzie to moje odjazdy wiążą się raczej z przemocą, brutalnością i Twoim sprzeciwem :-)

Dużo nieprzyjemności. Lewatywa a potem obce ciało w dupie... Za dowcipny mogę się zastanowić :-D

Gość krzychu__21
powtazam , wszyscy pedaly .

Gość basdhsjkfhuie4444
razem z toba

Gość aż strach być męzem
..Zielono Niebieskiej

Gość nieszczęśliwi ludzie
z chorymi zachciankami. Nic dobrego ich w życiu nie czeka, tylko zawody, rozwody, zdrady, rozczarowania, pustka, samotność.

Gość Wysoki666
Myślałem o zakupie takiego bo lubimy czasem z żonką takie zabawy. Ale myślicie że nie będzie wypadał z pipki?

Gość ludzki przedmiot
Androgen i brutalność.:( Ciepła klucha na siłownię wypieprzaj! Jędrność mięśnia tracisz.:(

Fajny, ale niewiem czy w praktyce by sie sprawdzil. Chyba ciezko byloby zsynchronizowac ruchy tak, aby obydwie strony jednoczesnie odczuwaly przyjemnosc. Nie probowalam nigdy czegos takiego ;) I Wypadac z cipki raczej by nie wypadal ;)

Gość ludzki przedmiot
Myślę, że mało która kobieta mogłaby "brać" faceta od tyłu. Wyobrażają, że to takie łatwe. Rzeczywistość by pokazała wiadomo co.:( Panie, lepiej niech pozostanie to w kwestii waszych fantazji. Nie ośmieszajcie się.:(

A kurcze , ale się temat rozwinął pod moją nieobecnośc. Aż żałuje że nie uczestniczyłem w dyskusji. Ktoś po drodze pytał się mnie czy ja to traktuje jako fetysz czy też dopuszczalne jest zadawalanie Pani w inny sposób. Ależ oczywiście