Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Chyba mam za duże wymagania

Polecane posty

Szukam dziewczyny, która: - jest ładna - szczupła - wysoka - inteligentna - czuła - wartościowa - z poczuciem humoru - ateistka - z dobrego domu - wykształcona - dobrze zarabiająca Ja sam te punkty powyższe spełniam. Niestety na portalach randkowych same kaszaloty albo niunie nic sobą niereprezentujące.

Gość wyjątek
Krzysiu :) a co Ty masz do zaoferowania? Podziel się tutaj swoimi przymiotami ducha i ciała.

Gość znam cię Krzysiu
tu takiej nie znajdziesz

Gość mortensolen
Krzysiu ma pieniądze - to wystarczy, więcej nie trzeba :D

Gość pyskata Ania
Czuły Krzysiu prócz pieniędzy ma także zbyt rozdmuchane ego. Jak będziesz w ten sposób podchodził do sprawy, to nigdy nie znajdziesz nikogo odpowiedniego.

Gość Dementor
pyskata Ania ma rację. Przy takim ego to i kasa nie pomoże.

Gość pyskata Ania
Krzysiu przedstawił siebie w samych superlatywach. Dziwi mnie tylko dlaczego szuka dziewczyny na portalach randkowych. Gdyby był naprawdę taki jak pisze, to nie musiał by tego robić. Nie daje wam to do myślenia?

Gość daj se spokój z portalami
bo to porażka totalna

Gość znaczy chodzi o anorektyczkę
ale one poczucia humoru nie mają,bo są zbyt skupione na liczeniu kalorii,a ateistka z dobrego domu i wartosciowa i dobrze zarabiająca... o masakra.. jakbym miała to wszystko to facet nie byłby mi do niczego potrzebny

Gość pyskata Ania
Nie tak ostro bo nasz Krzysiu się załamie, gdy po tych wpisach zorientuje się że jednak nie jest taki wspaniały.

Gość ja1515
to SA za duze wymagania....

Gość Dementor
Z takim tematem to widać, że sobie facet jaja robi i tak.

Gość pyskata Ania
Niekoniecznie jaja sobie robi. NIESTETY są tacy ludzie. Najczęściej zdarzają się wśród pewnych grup zawodowych [lekarze, prawnicy]. Jest to często spotykane zjawisko. Lecz należy pamiętać że i tam trafiają się dobrzy ludzie.

Gość Carmen Isaura Pontewerda
ale my nie szukamy polaków

Gość Dementor
pyskata Aniu, w sumie masz rację - zdarzają się tacy. O ile jeszcze lekarzom się nie dziwię, to już np. prawnikom tak. Na samym UJ i UW przyjmują rocznie łącznie niemal 2000 studentów prawa - a wiele z tych osób myśli jakby było jakąś elitą studencką.

Gość pyskata Ania
To Krzysiu pewnie zawiedziony. Spodziewał się pewnie poklasku a tu wręcz przeciwnie. A co do studentów, taka ciekawostka, badania pokazują że nasze społeczeństwo jest coraz lepiej wykształcone, ale jednocześnie coraz głupsze.

Gość A co to jest
UW? UJ to Jagiellonka, a UW??

Gość Dementor
UW - Uniwersytet Warszawski

Gość IMO12358
Społeczeństwo nie jest bardziej wykształcone. Liczne szkoły wyższe nie kształcą, a dają dyplomy ukończenia studiów, za odpowiednią opłatą oczywiscie

Gość A co to jest
Takie fabryki ludzi z papierkiem ukończenia uczelni. Życie zawodowe werfikuje, kto jakie ma uzdolnienia i inteligencję. Odsiew zaczyna się już na stażach, na któe trafiają tłumoki z mgr przed nazwiskiem. Nie wszyscy, ale większość. Niemyslący i mało inteligentni.

cytując: Szukam dziewczyny, która: - jest ładna - szczupła - wysoka - inteligentna - czuła - wartościowa - z poczuciem humoru - ateistka - z dobrego domu - wykształcona - dobrze zarabiająca Ja sam te punkty powyższe spełniam. Niestety na portalach randkowych same kaszaloty albo niunie nic sobą niereprezentujące. - jestem średnio ładny - szczupły - wysoki - bardzo inteligenty - czuły - wartościowy (co to ma być?) - mam poczucie Chómoró - ateista - z dobrego domu - z dobrym wykształceniem - dobrze zarabiam i nigdy ale to przenigdy nie miałem problemu z dziewczynami. Może były takie w których kochałem się bez wzajemności ale większość tych na których mi bardzo zależało też mnie chciała. jednak mam ogromnego minusa - jak ja kurwa nie lubię dyskotek :-) i innych tego typu imprez!!!