Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanka 33

lekarz

Polecane posty

Gość blanka 33

Kochane babeczki,właśnie jestem na etapie podrywania lekarza. Mam taką ochotę na niego a on na mnie że myślę tylko o tym kiedy połączymy się w namiętnym uścisku naszych ciał. Wszystko zaczeło się tak niewinnie to on dawał do zrozumienia że jest mną bardzo zainteresowany a ja zrobiłam ten pierwszy krok i napisałam do niego,naturalnie odpisał i tak piszemy sobie miłe słowa widujemy się raz w tygodniu (ma niestety żonę) teraz widzę że to on więcej o mnie mysli niż ja. Gubię się mam takie chwilę że czasami chcę być z nim (uprawiać sex) a rozwaga mi podpowiada że nie nierób tego to zwykłe z jego strony męskie zachowanie i próba zdobycia mnie poprzez miłe słowa,gesty szarmanckość. Pragę nadmienić że ja mam 35 lat a on 50. proszę pomocy co mam z tym zrobić

Gość blanka 33
napewno nie dla pieniędzy bo sama je mam.Bo jeśli lekarz to co równie dobrze mógłby być prawnik zwykłe zauroczenie fascynacja sobą nawzajem nie wiem niektórzy mają myśli że to dla pieniędzy czemu tak jest bo lekarze mają większe poważanie w społeczeństwie? zastanów się pajacu co piszesz