Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka nad i...

Zamieszkałybyście w takim mieszkanku?

Polecane posty

Gość stilla44
No niestety, ale teraz w Warszawie można kupić mieszkanie na poziomie 5-5,7 tys zł to jak na stolice to całkiem rozsądna cena.

Gość juka juka
układ ładny i świetna cena!!!!! w krakwoie nawet małej garsoniery bys za to nie kupiła.

Gość ja bym brrala
ladny widok, mozna w lazience kabine, malutka umywalke, waska pralka i wc. Teraz robia w wersjach mini, a kuchnia normalna, maly pokoik spokojnie sobie mozna urzadzic, a salon godny pozazdroszczenia :) widoki z okna tez ladne, wiec bierz i sie nie zastanawiaj :)

JWC ma bardzo ciekawe oferty, no i ostatnio robią ciekawe promocje i rabaty dlatego warto odwiedzić ich biura sprzedaży żeby dowiedzieć się więcej.

JWC ma bardzo ciekawe oferty, no i ostatnio robią ciekawe promocje i rabaty dlatego warto odwiedzić ich biura sprzedaży żeby dowiedzieć się więcej.

Gość biehe
jak najbardziej TAK! W przypadku posiadania dziecka / dzieci - przedzieliłabym salon i zrobiła drugie wejście od przepdokoju tworząc 2 odrębne sypialnie. Równocześnie wyburzyłabym ścianę między kuchnią a pokojem i byc może między pokojem i przepdokojem (w zależności od tego czy jest taka możliwość) i stworzyła w ten sposób otwartą przestrzeń dzienną. Tym sposobem w super cenie masz mieszkanie z salonem i aneksem kuchennym i 2 odrębnymi sypialniami.

Gość bierz dziweczyno nie
zastanawiaj sie! cena absolutnie nie adekwatna do potencjalu mieszkania ktory jest ogromny!!! robisz tak: w salonie dajesz scianke dzialowa tak mniej wiecej pomiedzy oknami co daje ci druga sypialnie do ktorej wejscie robisz albo przez salon albo oddzielne tuz obok lazienki, reszte salonu tam gdzie masz wyjscie na balkon otwierasz, otwierasz tez kuchnie i masz oduza przestrzen kuchanno-jadalno-wypoczynkowa. to oczywiscie jesli masz dzieci wtedy dorosli maja swoja sypialnie i dziecko zajmuje ten maly pokoik. Lazienka do totalnego remontu ale przy odrobinie inwencji mozesz ja fajnie urzadzic, mala narozna wanna, kibelek, narozna umywalka i miejsce na pralke z boku. jak masz w rodzinie kgogs ktos ie zna troche na budowlance mozesz takie mieszkanie wyremontowac niewielkim kosztem. pozdrawiam i daj znac czy kupilas czy nie.

Gość gość
Ja chętnie bym zamieszkała w Viila Campina, chyba pójdę na Dni Otwarte bo na terenie osiedla w niedzielę o 20 będzie na żywo nagrywany program Bitwa o Dom

Gość serennna
A co myślicie o inwestycji Bliska Woda? Podono niedługo mieszkania będą w sprzedaży?

Gość selwinn
Bardzo fajne te osiedle Villa Campina, widziałam też ,że mają tam ciekawe promocje. Warto się przejść na takie otwarte dni.

Gość gość
Dni otwarte są teraz podczas wakacji w każdy weekend to można dowiedzieć się wszystkiego, jakie i gdzie są promocje na mieszkania u jwc

Gość amatkaa
Z chęcią zamieszkałabym w Rezydencji Redłowo :) Już dawno nie widziałam takiej ciekawej inwestycji, świetna lokalizacja, bliziutko morze, park, widok na panoramę miasta..... nic dodać i nic ująć.

Gość gość
Rezydencja Redłowo udała się dla dewelopera to fakt. Niezłe mają mieszkania, a i lokalizacja do pozazdroszczenia. Mieszka tam moja siostra to od czasu do czasu tam jestem

Gość Jannka J
W takiej rezydencji Redłowo bez zawahania zamieszkałabym i ile mieszkałabym w Gdyni ;) Mieszkanie marzenie, no ale w końcu ten developer buduje w rożnych miastach...

Gość irmma
A kto by nie chciał w takim miejscu mieszkać....W sumie deweloper buduje w samych atrakcyjnych lokalizacjach , a z tego co się orientuję to rusza też ciekawa inwestycja w Katowicach

Gość gość
Coś słyszałam o tym, a na Zielonej Dolinie mieszkania sprzedaje w najniższej cenie w Warszawie. Warto zapoznać się z ich ofertą.