Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amorek93

Zerwanie

Polecane posty

Gość Amorek93

Mój chłopak zerwał ze mną po 10 miesiącach związku. Powiedział, że nie wytrzymuje tego, że o wszystko jestem zła i o wszystko mam pretensje. Przez ostatnie dwa tygodnie pokłóciliśmy się kilka razy. Problemem z mojej strony było to, że on chciał się rzadko widywać, a ja nalegałam na częstsze spotkania. Miałam pretensje jak powiedział, że zadzwoni, a nie dzwonił itp. Dzisiaj przyszedł do mnie i powiedział, że chce się rozstać, bo już nie wytrzymuje, ewentualnie żebyśmy dali sobie trochę czasu. Z tym, że ja wiem, że podoba mu się jakaś dziewczyna i prawdopodobnie chce spróbować z nią zacząć. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Bardzo ciężko to przeżyłam. Co powinnam zrobić jak zechce wrócić? Czy wróci tylko wtedy jak tamta mu da kosza? Czy powinnam unieść się dumą. Tak bardzo go kocham.

Gość lidziaaa7
Chyba jednak poszukać kogos innego...

Gość Amorek93
Ale ja teraz tak bardzo cierpię...

Gość lidziaaa7
Rozumiem, ale czy warto być z kimś kto Cie nie kocha...a tak chyba jest niestety. Na świecie jest wielu świetnych ludzi:-) Głowa do góry.

Gość Amorek93
Z tym, że ja faktycznie mu dałam do wiwatu. Próbowałam się zmienić i było już lepiej. Czy jak jeszcze bardziej spróbuję to jest szansa?