Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

faceci, po co wam dzieci?

Polecane posty

przecież potem jesteście na ostatnim miejscu w rodzinie... macie kochać i ochraniać kobiete i dziecko,ona ma dziecko, a wy co?? musicie kochanek szukać... kobieta już nigdy was nie kocha po porodzie jak przed, one potem na kafe piszą anonimowo, że dziecko bardziej kochają, potem długo nic, potem mamę, koleżankę, serial, a was na końcu, bo jesteście tylko obycymi fagasami, których zawsze mozna zmienić. po co wam to? nie wolicie bezdzietnej? ona was nie zepchnie na drugi plan

ja mam z kolei taki problem ze facet cisnie na drugie dziecko. chyba dobrze mu jak go spycham na drugi plan bo inaczej by przeciez o to nie prosil.. ;)

Gość erhsdathrs
to juz ci sie pochwa zeszła po porodzie wkółko piszesz hahahha ze pan jezus cipki rozrywa! a teraz ten temat, zła z ciebie i matka i zona i co kolwiek nawet kochanka !!!!!!!!!!!!! zal

Gość mjtgpjbjg
no a ja sie zastanawiam po chooj mi byl facet do dzieci sie nie garnie, ani razu nie wykąpal,nie wział na spacer,nie zmienił pieluchy. Wroci z roboty wywali sie na kanapie z jajami do góry i zmeczony pracą w ktorej 8h siedzial na dupie przed kompem a ty zapierdalasz cały dzień i cała noc wokół dzieci,kupki,zupki,zakupy, z pracy mnie wywali bo za czesto chorowaly dzieci,wiadomo jedno od drugiego sie zarażało i ON CI KURFA JESZCZE POWIE ZE IDZ DO PRACY ZARABIAJ NA RODZINE, CHOOJ DZIECI MI PRZYPISAŁ ZARAZ JAK SIE URODZIŁY I TERAZ STAN NA GŁOWIE I TO OGARNIJ

Gość EleGant
nawet nie masz zielonego pojęcia o czym faceci między sobą rozmawiają, gdy wędkują albo żeglują albo przy zbieraniu grzybów, oczywiście wielu się przyznaje do tego, mają skok w bok i gdy żona odmawia seksu to szukają wrażeń i szybko znajdują ale jest spora grupa facetów, którzy mówią wprost , - ja już swoje zrobiłem i mam śliczną córkę , poszedłem na strych i zawiesiłem małego na haku i tam wisi do tej pory , myślę, że kobiety tego nie zrozumieją

Gość Kakacu
A po co nam kobiety? Jak patrzę na polskie ulice to zastanawiam się, który facet pokazałby się gdziekolwiek z takim truchłem...