Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca_niecierpliwa

chcialabym byc w ciazy...jakie prawdopodobienstwo...

Polecane posty

Czesc, wiem ze tematow multum, ale czy ktoras z Was (wiem, ze kobiet starajacych się o zajscie w ciaze jest wiele) orientuje sie czy przy cyklach 28-33 dniowych pelny stosunek w 16 i 17dc moze byc tym "cudowym" ? :) czy duza jest szansa na zajscie w ciaze upragnioną...[sluz i klucie w jajniku mialam 15dc...] jesli ktoras mialaby ochote odpisac, bede wdzieczna :) bo ciekawi mnie tez w ktorym dniu cyklu zrobic test bo jestem niecierpliwa :) pozdrawiam!

podnoszę

Gość no i co nikt
mi nie odpowie???

Gość opowieści mamy gąski
Szansa na zajscie w ciaze po owulacji jest minimalna jak nie zerowa. Lepiej przed i w dniu. Najlepiej zainwestuj w testy owulacyjne ( LH) w rossmanie ok 22 zl za 5 testow i wspolzyj gdy test okaze się pozytywny :) powodzenia!

Gość opowieści mamy gąski
A test ciazowy robiony przed 1 dniem spodziewanej miesiaczki jest bez sensu... Po 1 nie musi być wiarygony, może nie pokazac ciąży ktora jest, albo pokazac ciaze ktora się nie zagniezdzila i normalnie podczas miesiaczki się poroni... Podobno kazda kobieta ma takich "ciąż" wiele.

Gość elizabet1947
Gdzie mieszkasz? jeżeli niedaleko Wrocławia zapraszam na badania .P.dr.Pomogła niektórym kobietom zapisy 694954933 koszt;160zl.