Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marooadiielekaa

Moj facet nic porzadnie nie potrafi zrobic.

Polecane posty

Gość marooadiielekaa

Niby prosta sprawa.Powiesic wieszak do przedpokoju. Odmiezyc i wywiercic 3 otowry i przykrecic. owszem zrobil ale jak zwykle zle. po jest krzywo. mwoie mu ze jest zle i brzydkjo wyglada to jeszcze sie ze mna kloci. co za dupek. wsztko co robi to na odwal. a meczyl sie z tym chyba ze 2 h. tak chcialam sie wyzalic.

Gość marooadiielekaa
gdybym umiala wywiercic wiertarka wszystko bym sama robila. a tak musze liczyc na niego.

Gość marooadiielekaa
musze sie nauczyc a wtedy jego pizdziet z chaty. po co mi facet ktory nie nadaje sie do niczego.

Dlaczego ona ma wszystko umieć? Niech on się nauczy, albo wypierdala, a nie się bezczelnie jeszcze obrusza, że ktoś go śmie skrytykować

Gość marooadiielekaa
po 1 to ja zwasze mu mowi co jak ma byc. bo jak on zrobi cos po swojemu to zazwyczaj zle jest. np. sytuacja. szafka do kuchni. ja odmiezylam dokladnie otowry moj tylko wywiercil i szafka prosto wisi., szafka do lazienki- sam robil i krzywo. jak o to robi ze robi zle i krzywo?

Gość marooadiielekaa
to niech w domu bedzie sif kilka i mogila.

Gość bo twój facet to
oferma! Po co takiego darmozjada trzymasz w domu? Nic go w domu rodzice nie nauczyli więc teraz ma dwie lwe ręce do roboty. Co jak co ale szafkę czy półkę powinien powiesić nie robiąc z siebie idioty. A jest coś co w ogóle umie zrobić oprócz przełączenia kanału w tv?

Gość marooadiielekaa
jesloi chodzi o sprawy remontowe czy naprawcze nic nie zrobi porzadnie. jeszcze ani razu nie zrobil cos z czego bylabym zadowolona w 100%.

Gość marooadiielekaa
nie wymagam od niego zeby dm mi sam wybudowal. ale podstawoe rzeczy to kazdy facet powinnien umiec zrobic. nmp. nie potrafi przykleic listew do mebli. ani porzadnie karniszy czy rolet. jak zwykle krzywo.

Gość Kakacu
A ty potrafisz coś zrobić oprócz posiłków?

Gość Evvvvvka
Wymagajmy najpierw od siebie a dopiero pozniej od innych. Jestes doskonała w gotowaniu, pieczeniu, wyszywaniu, wszystkich innych "kobiecych" zajeciach ze wymagasz ze facet musi byc złotą rączka bo jest facetem? Ja nie wytrzymałabym w związku gdzie ciągle jestem krytykowana i zaczepiana, dziwie się ze gosc z toba wytrzymuje. On nie ma zadnych innych zalet i umiejetnosci ze tak po nim jezdzisz? Jak jest takim totalnym nieudacznikiem w kazdej dziedzinie zycia to tez swiadczy o tobie ze wiele lepsza nie jestes skoro z nim jestes. A jak jednak nie jest taki zły to moze warto dostrzec ze potrafi robić swietnie inne rzeczy a nie skupiac sie na brakach i mentalnie faceta kastrować bo wkrotce szafki bedziesz musiała jednak przykrecac sama

Gość bądź sprytniejsza
Ja to na twoim miejscu zaprosiłabym do domu jakiegoś waszego kolegę i zapytała go przy swoim facecie czy pomoże ci coś tam bo twój nie potrafi. Narobiłabym mu wstydu i może wziąby się za robotę bo najłatwiej udać że się nic nie potrafi i zwalić robotę na kogoś.

Gość marooadiielekaa
ja i tak sie z nim rozstane. bo nie pasuje mi w wielu sprawach. ja jesli o sprawy typowo kobiece to potrafie zrobic. bynajmniej sie staram. probuje jesli czegos nie umie. a moj nie.