Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marylla23kiki

czy to nerwica???????????

Polecane posty

Gość marylla23kiki

Moje objawy sa bardzo dokuczliwe Mam ogromne zawroty i uciskowe bole glowy kolatanie i niemiarowe bicie serca dusznosci bole kregoslupa i karku drgawki bole miesni nagle zmiany temperatury ciala ucisk w mostku,mdlosci ,jestem okropnie nerwowa,czesto miewam zaburzenia wzroku oraz zatykaja mi sie uszy, chce mi sie plakac bez powodu czuje jak bym umierala, problemy z pamięcią,kłopoty z koncentracją,obsesyjne, nieracjonalne myśli, od których nie moge się uwolnić.... ;(dretwieje mi jezyk,rece ,twarz....kłopoty z koncentracją,latajace kreski kropki czarne w oczach....miałam tk,echo,ekg,spirometrie,usg jamy brzusznej itd i nic nie wyszło na kołatania serca mam propanolol ale on prawie nic nie daje dodam ze mam podwyzszone tsh ktore lecze to wykancza mnie juz ponad 2 lata nie wiem gdzie mam szukac pomocy ...;(powiem jeszcze ze po zapaleniu papierosa wszystkie objawy atakuja ze zdwojona siła.....najgorsze jest to ze wmawiam sobie rózne choroby dlatego ze zaden lekarz nie postawił mi konkretnej diagnozy,a ja ciagle zle sie czuje i urajam sobie ze to cos groznego--bo przeciez zdrowy człowiek sie tak nie czuje ...;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować